Första läkarbesöket

Idag - augusti 2012 - var jag och min man kallade till första läkarbesöket. Vi fick reda på att alla provtagningar som vi gjort var bra. I synnerhet var vi glada för att mina Levaxinprov (sköldkörtelhormon) var bra, då de har legat väldigt olika under en längre tid. Vi gick  igenom frågeformulären igen tillsammans och vi fick ställa de frågor som vi har.
 
Därefter gjorde de ett ultraljud på mig, där de bland annat kollade äggstockarna och att jag inte har några cystor vilket jag inte hade :) De hade hoppats att de kunde göra en "ordentlig" undersökning med sköljning och kontraströntgen, men eftersom jag hade ägglossning förra veckan så vågar de inte göra det, i händelse att jag skulle vara gravid så skulle de i så fall riskera att skölja bort embryot. Därför ska jag när jag få min mens nästa gång ringa dem på mottagningen direkt, därefter har vi en vecka på oss att säkert göra undersökningen (dvs. innan ägglossning). De berättade att de har högt tryck på avdelningen så ibland kan det ta två månader innan de har tid för en sådan här undersökning. Jag hoppad innerligt att det bli gjort i nästa cykel!!
 
Så nu är det bara till och vänta på mens! Eller ännu hellre ingen mens!! ;)



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0