Med Diclofenak i handväskan..

Idag ska jag göra sista undersökningen, därefter går remissen för ivf iväg! Som det ser ut nu kan min man komma ifrån jobbet och möta mig vid sjukhuset! Jag har iaf med mig värktabletten i handväskan som jag ska ta ca en timma innan.
 
 
Känner mig konstigt upprymd, nervös och lite ledsen på samma gång.. Samtidgt hör man ju om de som blir gravida efter att der har gjort genomspolning? Så det hoppas jag på förstås!
Hanna
2012-08-24 @ 07:45:04
URL: http://lifegoeson79.blogspot.se/

Lycka till! Håller tummarna att det går bra! Kram

Svar: Tack snälla, det gjorde det :)
Fertilitetsresa

Ingrid
2012-08-24 @ 13:08:09

Hej Hanna,
Hoppas att det går bra för dig idag. Jag ska också göra IVF men slapp gå igenom sköljningen pga att jag har varit gravid tidigare. Barnet dog tyvärr sista veckan så det var ett stort trauma. Sedan dess har det gått snart två år var vi har försökt i 1,5 år att bli gravida igen utan att lyckas. Tydligen kunde man se mha ultraljud se att mina äggledare inte såg så bra ut troligtvis pga en tidigare brusten blindtarm. Nu är jag i alla fall två dagarn ifrån att få min mens om mina beräkningar stämmer och därefter ska jag börja att ta mina första sprutor för att kunna få bra ägg som kan plockas ut vilket förhoppningsvis ska ske om ca två veckor.

Det är en konstig känsla, samtidigt känns det så skönt att det är igång men jag är också rädd för att det inte ska lyckas och om det lyckas så ska det ju gå nio månader därefter. Jag hoppas att jag inte skrämmer upp dig på något sätt dem flesta graviditeterna går ju faktiskt bra. Man får nog helt enkelt ta ett steg i taget.


Svar: Hej. Åh vad du har gått igenom, hoppas verkligen att allt går bra för dig nu! Du bloggar inte? Du får gärna skriva en kommentar då och då och berätta hur det går för dig! Du ligger tycligen några månader i förväg på resan jämfört med mig och det kan vara roligt att veta kommande hållplatser! ;)Önksar dig all lycka!! Kram (heter dock inte Hanna)
Fertilitetsresa

Lilla S
2012-08-25 @ 20:34:35

Lämnar en kommentar för att visa att jag läser din blogg och har börjat följa din och din mans väntan på bebis. Vad skönt för er att ni nu har fått iväg IVF remissen. Lite om mig själv; Vi har försökt i 1, 5 år utan framgång, och vi har aldrig varit gravida/mf. Gjorde vårt första läkarbesök för 2 veckor sedan (4 månaders väntan att få en tid!) Om 1,5 vecka får vi svar på hans prov som vi lämnade i onsdags.

Svar: Tack för din kommentar det är roligt att veta att det finns personer som är intresserade och bryr sig om vad som händer! Det är ett otroligt fint stöd här på nätet! Bloggar du? Hoppas allt går bra på er resa. Du får gärna skriva igen och lämna en kommentar om hur det går för dig! Kram
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0