Det blir en annorlunda jul iår...

Ja iår blir det ju ingen julmat för min del... Hur det blir återstår att se?
 
Just nu, första advent sörjer jag att jag inte får drick glögg, jag som älskar glögg!
Inte ens när julen ska dansas ut får jag dricka glögg :(
 
Måste nog köpa på mig årets Blossaglögg i alla fall, någon gång ska jag väl få dricka den?!
Önskar Er ALLA en härlig första advent!!
Kramar
alexandra
2012-12-02 @ 20:39:54
URL: http://mlbloggen.blogg.se

Jag är så SJUKT impad av dig som kör så många dagar. grym är du... :) du är väl inte hungrig längre när du går på flytandes? är vä mest att man saknar mat... så känner jag redan efter 3 dagar, jag saknar mat!!!!!!!!

Svar: Johoo du, hungrig är jag - mest hela tiden!! Som jag sa till min man nu när jag kommit halvvägs in i dieten = 45 dagar. Nu har jag alltså inte varit mätt på en och en halv månad... :s DET är inte klokt! Om jag ska vara ärlig är jag faktiskt riktigt impad av mig själv också!! Roligt att du är det också - nu ska jag gå in på din blogg och se hur det går för dig :)
Fertilitetsresa

Test
2012-12-03 @ 14:47:43

test

Svar: Jag tog bort det inlägget där det inte gick att kommentera. Utan att ändra något i inställningarna så funkar det åter att kommentera. Märkligt men bra till slut i alla fall :)
Fertilitetsresa

L
2012-12-03 @ 18:54:29
URL: http://thatsliife.wordpress.com/

En fråga, jag har gått på flytande vid ett tillfälle och det var en vecka jag blev sååååå hård i magen så kunde inte fortsätta. Har du mött några biverkningar av att?

Jag hade inte kunnat utan någon julmat, jag ska dock inte äta allt som är på julbordet med tanke på jag äter enligt LCHF men ändå.. STRONGT GJORT!

Svar: Jag tar 1 msk psyllium ("loppfrön") blandat i vatten två gånger om dagen så funkar det utan problem! Tack för peppen - jag suger åt mig!! :)
Fertilitetsresa

cohen
2012-12-03 @ 21:31:28
URL: http://www.ettlivblirtill.wordpress.com

du är så otroligt stark som klarar detta!!!!!!

och tänk, att offra en jul är en helt okej deal, med tanke på att du till nästa antingen kan ha en liten spädis i famnen, eller knodd i magen :)

Svar: En målbild att hålla hårt i!
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0