Tack för att ni finns - nya som gamla :)

Först och främst vill jag välkomna alla nya bloggläsare! Nu är det 100-150 läsare inne varje dag, kul!!
 
Jag uppskattar er så mycket och i synnerhet alla ni som kommenterar och peppar och stödjer mig, kommer med goda råd och berättar om er historia - det här är helt ovärderligt! Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen: stödet här på nätet är fantastiskt!! Det är så befriande att läsa om er som befinner er i liknande situation och följa hur det går för er.
 
Jag bloggar för att jag behöver ha en plats där jag kan skriva allt som händer och allt som jag känner, utan att behöva ta hänsyn till någon annan eller att skräda orden - det här är min fristad! Och här vågar jag även skriva vad jag känner. Jag har ju valt att inte prata med någon om vår infertilitet eller vad vi går igenom (några få utvalda vet lite om vad som händer), men behovet att prata om det är bubblande stort! Därför är jag tacksam att jag kan göra det här och får sådant stöd från er! Min förhoppning är även att det jag skriver om kan stödja andra, nu eller i framtiden, och att bloggen till viss del även kan vara en informationskälla för de som ligger "steget efter oss", såsom jag läser bloggar som ligger "steget före" oss och på så vis kan veta vad vi har att förvänta oss!
 
Även om du inte kommenterar visar du ju ditt stöd genom att du är intresserad av att läsa om det jag skriver om. jag, så tack till er alla både kommenterare och läsAre - nya som gamla :)
Cohen
2012-11-28 @ 22:01:44
URL: http://www.ettlivblirtill.wordpress.com

Åh, jag kunde inte ha sagt det bättre själv! Håller med dig till 100, och befinner mig lite i samma sits :)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0