Vi älskar varandra - och så ska det förbli!

Har suttit och gått igenom olika forum på nätet och letat efter olika bloggar, helst sådana som ligger ungefär i samma fas som jag. Hittade en tråd på Familjeliv med en fråga om bloggar om IVF/Ofrivillig barnlöshet som startades för över två år sedan. Det roliga är att många av dem som bloggade då faktiskt har barn idag.
 
Det tråkiga är att läsa om dem som meddelar att de nu ger upp, eller ännu värre de som berättar att de nu separerar - att slutet kom.
 
Jag blir såå ledsen av att läsa sådant. Jag vill vara med min man för evigt! Jag vill inte att vår längtan till ett gemensamt barn någonsin ska gå så långt så att vi tappar varandra! Vi måste fortsätta engagera oss i varandra - det är absolut viktigt!!
 
Och pussas mycket
Hönsamaja
2012-10-30 @ 08:16:50
URL: http://honsamaja.blogspot.se

Jag håller med dig!! Det är så himla viktigt att ni pussas mycket... ;)

Min man och jag fick höra, när vi gick in i ivf-världen, att antingen skulle vårt förhållande spricka - eller så skulle vi bli starkare tillsammans. Då bestämde vi oss för att vi skulle bli starkare tillsammans. Det kräver ju en del jobb, men visst är det värt det... ;)

Var rädda om varandra...

KRAM

Svar: Oj! Sa de verkligen så?! Lite creepy...Men jag håller med, det är ett ställningstagande man måste göra tror jag, man måste BESTÄMMA att vi ska fica det! Och inte ta vid sig när man överreagerar i denna period,för det händer ju med jämna mellanrum...
Lycka till!! Kramar
Fertilitetsresa

dagijuli
2012-11-04 @ 20:53:02

hej där
såg att du kikat in på min blogg nu hittade jag atill din.. härligt med en blogg att följa o nån som har det som vi..
ni är inte ensamma
kram!!

Svar: Välkommen & tack :)
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0