Antenatal

 Tack för alla lyckönskningar ♥                                                                                     

Idag hade jag ett meddelande från barnmorska på telefonsvararen. Hon berättade att hon bokat in mig på Antenatal den 21 januari, när jag är i vecka 12. Vi kommer få samma läkare som vi vul:et igår. Känns riktigt riktigt bra. Men ordet Antenatal var helt nytt för mig? Så jag kollade upp på 1177 vad det innebär och hittade:

Antenatal betyder före födelsen. På antenatalavdelningen, som är placerad i anslutning till BB, vårdas de kvinnor som behöver sjukhusvård p g a graviditetskomplikationer.

Vårt mål är att skapa en lugn och trygg miljö för dig som patient. Vi ger medicinsk vård med hög säkerhet och individuellt anpassad omvårdnad. Du ges möjlighet till individuell föräldrautbildning.

Personalen består av undersköterskor, barnsköterskor, läkare och barnmorskor. Dessutom finns sjukgymnast och kurator knutna till avdelningen.

Vi har ett nära samarbete med förlossning, BB-avdelning och barnavdelning. Vi har fria besökstider.

Så jag är nöjd och det är ju inte jättelångt dit :) 
 
Dustpuppy
2013-12-17 @ 21:49:28

Nu börjar det riktigt jobbiga: vad ska de heta? Vilket rum ska de ha? Hur mycket kläder behöver man och hur mycket i varje storlek? Vad säger man på jobbet? Hur länge har man råd att vara föräldraledig? ...och en massa annat helt vardagligt man inte ens vågat fantisera om när man inte vågade hoppas...är så glad för er skull så jag snart spricker!

/Dustpuppy

Svar: Kärt besvär ;) Såå lycklig <3
Fertilitetsresa

J
2013-12-17 @ 22:15:39

Vecka 21, hjälp vad fort det går!! Puss

JZ79
2013-12-17 @ 22:48:30

Så spännande!! Det känns som 21 januari snart är här :)
Fina fina du..kan du förstå, att du ska bli mamma till 2 barn?!!?? :D <3 Vilken lycka!!
Stor kram <3

Svar: Näe det kan jag inte fatta?! :) Men ibland drömmer jag mig bort <3 Många kramar till dig!!
Fertilitetsresa

Anonym
2013-12-18 @ 02:11:31

Men oj, då är du redan i vecka 16-17 nu? Jösses vad det går snabbt! Lycka till!!!

Svar: Jag råkade vända på siffrorna.. Idag, dagen innan nyårsafton går jag in i v 9 :) Kram!
Fertilitetsresa

Anne
2013-12-20 @ 00:59:36
URL: http://www.anneutane.blogspot.com

Fantastiskt roligt att läsa att det är två små stjärnor där inne!! Jag är väldigt nyfiken på hur det kom sig att de satte in två på dig vid färskförsöket? I Åbo var de så oerhört restriktiva med det när vi ville göra det och de verkar vara det i Helsingfors också när man läser i en del forum...


Svar: Vet inte faktiskt? De frågade vad vi önskade och vi sa två och då fick vi det.. Vilket jag är väldigt lycklig över nu <3
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0