Det har redan börjat

När jag skulle gå från barnmorskan igår ropade hon efter mig. Det visade sig att hon glömt ge mig ett papper som jag ska ha fyllt i inför nästa uppföljningssamtal. Hon förklarade att det var om min hälsa och sjukdomar och ärftlighet. Jag tittade på henne som ett frågetecken.. Till slut sa jag: spelar det någon roll nu då? Vid äggdonation? Med genetiken?
 
Jag såg hur hon kom på sig själv men efter en kort tystnad försökte hon rädda situationen och sa nja det är mest för dig så att vi vet vad vi kan förvänta oss att du mår. Okej sa jag. Sedan tillade hon: men sista sidan kan du strunta i!
 
Hmm jag har inte kollat på frågorna än men jag tror inte att de kommer att vara av betydelse för mitt ÄDbarn? :)
Flisan
2013-12-11 @ 21:26:38

Hej!
Jag har följt din blogg ett tag men aldrig kommenterat. Vill bara säga att du givit mig hopp och styrka att våga hoppa på Ä.D-tåget. Vi har genomgått 4 ET och 2 FET utan ett pluss. Förra veckan gjorde vi vårt sista egna försök som jag nu vet inte gick vägen. Jag kontaktade Fertinova i Åbo i mån. Och idag fick vi tider i jan Att välja på. Det gick snabbt tycker jag! Hoppas att Åbo ska vara lika bra som Helsingfors. Jag är 39 år och min man 34. Hållt på i 4 år nu. Gratulerar till ditt pluss och hoppas verkligen liten vill stanna. Tänker följa dig med spänning. Och tack igen för att du fått oss att våga ta detta steg.

Svar: Vad glad jag blir av din kommentar!! Känns underbart att jag kan ge dig m.fl. hopp och stöd :) Stort lycka till och skriv gärna tillbaka och berätta hur det går!! Kramar
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0