Det känns väl okej...

Först och främst: Tack alla för pepp, hälsningar värme och omtanke - Ni är BÄST!!
 
Imorse var jag på inskrivningssamtal på barnmorskemottagningen. Lugn och trygg barnmorska. Men hon kunde (såklart) inget säga som kunde ge mig ett svar. De tar tydligen inga S-HCG där, men bm ringde gyn och frågade om jag fick komma dit och ta det. De svarade att jag måste vänta en vecka. Så om jag vill ta det innan får jag gå privat och betala själv. Så jag är nog okej med att vänta till nästa måndag när jag ska göra vul...
 
Kliniken mailade och frågade hur det gått för mig och om jag haft någon mer blödning. Jag berättade som det var. De sa då att om jag blöder igen kan jag ta en vaggis (Progesteron 400 mg) extra om dagen.
 
Men allt känns lite bättre nu, mycket pga. att ni fina läsare har berättat att blödningar är vanligare vid ÄD (det visste inte jag) men att det inte alltid behöver vara farligt. Och så kan jag ev. ha fått ytterligare ett grav.tecken: jag kräktes imorse - maken blev jätteglad!! Konstiga saker som vi blir glada för nuförtiden ;)
 
karin
2013-12-09 @ 21:26:33
URL: http://villbli3.bloggplatsen.se

Åh vad skönt att "höra från" dig! Jag har tänkt på dig hela dagen. Vad skönt att blödningen stannade av. Det är som så många andra har sagt väldigt vanligt, även utan äd och då ännu mer vid äd. Men den där oron.. Den får man ju tyvärr dras med (igen) ;)

Jag hejar på för fullt!
Kram

C
2013-12-09 @ 21:42:48
URL: http://spyor.blogg.se

Du verkar ha en positiv inställning så jag vågar nog hoppas på att allt ska gå bra. Har också tänkt på dig under dagen. Nervös väntan till måndag. Kram

JZ79
2013-12-09 @ 22:06:17

Äntligen en uppdatering! :) Klickat in här flera ggr idag för att få veta hur det går. Tänker på dig å vill ju att allt ska gå bra med solstrålarna i din mage!! <3

Skönt att Bm kändes lugn och trygg. Märkligt däremot att gyn inte kunde ordna med provtagning. Bara faxa remiss till din Vc om De inte har tid för provtagning själva. Jobbar ju på Vc-Lab å vet att det är lätt fixat via telefon eller fax å lösa en provtagning... Fast nu är ju allt toppen med dina solstrålar (det har jag bestämt) så du får ge dig till tåls till vul. Kräkning är ju ett bra tecken :D Progesteronet ger ju känsliga slemhinnor så det var säkert det som orsakade blödningen.

Va rädd om dig och dina solstrålar. Kram

K
2013-12-10 @ 09:52:18
URL: http://motettliv.blogg.se

Vad skönt att ni fick en bra bm. Jag tror att dina solstrålar har det bra i magen och att de bara skrämmer mamma lite. Som så många andra skrivit så får man ju skörare och mer lättblödande slemhinnor.
Ta hand om er!
Kram

maria
2013-12-10 @ 13:20:12

Testa clearblue digital så borde det stå

Fröken Klänninh
2013-12-10 @ 18:38:01
URL: http://frokenklanning.wordpress.com

Skönt att det känns bättre. Hoppas att det kan bli en bra vecka för er och att ni nästa måndag får se en första glimt av era pigga små solar!

Kramar

Tackan
2013-12-10 @ 20:16:52
URL: http://farhuset.blogg.se/far/

:-) minns när jag kräktes vid första graviditeten. Fantastisk känsla då det var sååå efterlängtat.

Det känns verkligen som att det ska gå bra för er.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0