Nya matvanor!

Jag äter hela tiden men är aldrig sugen på något. Letar efter något jag VILL äta och fastän jag provar det mesta och byter maträtt titt som tätt är det inget som duger/passar mig i smaken?
 
Jag suktar kolhydrater och är inte alls sugen på kött.. Det har blivit en hel del spagetti, makaroner (vanliga och stuvade) och PULVERpotatismos. Och till det - tro det eller ej - fiskbullar! Det låter verkligen inte som mig!! Men sån har jag blivit haha fortsätter jag såhär så äter jag väl snart sill och blodpudding också?!!
 
Galet =D
Elin
2013-12-23 @ 06:55:37
URL: http://somniafilios.wordpress.com

Suktar du kolhydrater kan nog pommes/potatis komma att bli en drog. Tydligen är det väldigt vanligt, jag själv inhalerar alla sorters potatis (sååååå gott).
Kram

Svar: Ja du pommes hade jag gääärna ätit! Men jag låter bli, pga. av hur onyttigt det är. Men vet inte hur länge jag kommer kunna hålla det... :p Kram!
Fertilitetsresa

Jakteneftertotallycka
2013-12-23 @ 07:49:51
URL: http://jakteneftertotallycka.blogspot.se/

I hear you sister!! Här har du en som ätit typ GI/LCHF i mer än ett år (med undantag och väldigt mycket fusk de senaste månaderna dock), och därmed mest proteiner och väldigt liten mängd kolhydrater. Nu funkar det inte alls. Jag får kväljningar av tanken på kött, fisk och kyckling, och kolhydrater är det enda som känns okej att trycka i sig. Inte ens grönsaker lockar, trots att jag älskar grönsaker vanligtvis.

Klyftpotatis är höjdaren. Potatismos har gått bra också, fast inte pulvermos som för dig för det är bland det värsta jag vet ;) i övrigt är det kex, frukt och bröd som gäller. Kexen är mest behändiga eftersom de går att småäta på, men ingenting lindrar ju egentligen illamåendet egentligen. På morgnarna i sängen äter jag finncrisp och banan. Jag måste ju ändå ta mina mediciner ett givet klockslag. Finncrisp är ett bra alternativ till kex eller knäckebröd- fast då måste man ju gilla smaken av finncrisp också. Bröd växer i munnen men känns mer lockande än mat.

Tänk va mycket som händer i kroppen:)
Hoppas du snart mår bättre!
Kram

Svar: Ja det är konstigt alltihopa! Konstigt och underbart :) Kramar till dig!!
Fertilitetsresa

Onskan
2013-12-23 @ 09:58:15
URL: http://onskanomattbligravid.blogg.se

Fiskbullar äter jag ockaå endel! :)

Svar: Visst är det äckligt??! :p
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0