Det finns mål och det finns delmål

Okej, dieten - jag lyckades!! Jag blev första personen till att komma under bmi 25 (jag tror att det är närmare 400 personer med i studien nu)! Jag har nu bmi 24,7 och det är jag nöjd med :)
 
Det har varit en kamp. Jag har sagt det förr och jag säger det igen: Om det "bara" hade varit för att gå ned i vikt hade jag aldrig genomlidit en pulverdiet i 3 månader, för det är inte värt det! Men om det ökar våra chanser till att bli gravida (vilket jag tror och hoppas, tillsammans med läkarna och forskarna) så är det definitivt värt det och jag hade kunnat göra det många gånger om!!
 
Jag nådde även mitt mål, med råge: av de kg jag hoppades (men trodde var ett orealistiskt mål) gick jag faktiskt ned 110% - bäst när det gäller med andra ord :)
 
Nu träffar jag dietiskten 1 gång i månaden och hon har hjälpt mig med en plan, där jag väger min mat och inom kort ska vi försöka att stabiliera min vikt. Jag kommer nu att ha regelbunden kontakt med dietisten i ett år, hon är även specialiserd på kostråd vid graviditet, så det känns osm om jag har bästa stödet :)
 
Jag kommer återkomma och berätta mer om detta, men allt är ju beroende på hur det går med IVF.
Tackan
2013-02-17 @ 15:46:11
URL: http://www.farhuset.blogg.se

Vilket BMI startade du på?

Svar: Jag har valt att inte berätta vilket bmi jag startade på eller hur mycket jag väger. Det är en känslig och privat fråga för mig. På gott och ont hade jag turen att precis kvalificera mig till att få varamed i studien. Ävne om det var tufft att genomgå en svältdiet är jag mycket glad och tacksam för den tiden :)
Fertilitetsresa

Mary
2013-02-18 @ 12:34:27
URL: http://saintmaryslog.wordpress.com

Det låter helt fantastiskt! Stort grattis till dig, jag förstår att det blir svårt att se detta som enbart en seger, det räcker ju inte med att få ett bra BMI så börjar det automatiskt växa en bebis i magen. Tänk om det kunde vara så.
Jag är grymt imponerad av din målmedvetenhet och kämpaglöd. Har du lyckats med detta kommer det att lyckas med bebis också! Kram!

Svar: Tack för ditt beröm det värmer :)Det bästa med detta är att jag känner i alla fall att JAG har gjort vad jag kan för att öka förutsättningarna. Nu gäller det att hålla sig positiv och ha bra energi kroppen under IVF:et :) Kram!
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0