♥ Tack för att Ni finns ♥

Av hela mitt hjärta: TACK!
Tack för att Ni finns och tack för att Ni skriver till mig, ger mig det bästa stödet jag någonsin kan få - Ni är underbara!!
 
Jag börjar så smått få perspektiv på saker och ting. Men orkar inte skriva just nu, för jag är fortfarande väldigt ledsen och det har framförallt tagit på min energi. Men jag ska snart rycka upp mig och då vet jag ju att ni finns där :)
 
TACK!!
Solitude
2013-02-14 @ 08:35:40

Läste precis ditt tidigare inlägg... Så ledsen för din skull! Jag hoppas att ni får hjälp snabbt så att ni kommer igång med både stimulering och utplockning. Lycka till <3

Svar: Jag är igång med hormonbehandlingen nu, äggplock planeras till mitten av mars, nu är det bara att hoppas på det bästa :)Hur går det för DIG?
Kram!
Fertilitetsresa

Mary
2013-02-14 @ 10:18:42
URL: http://saintmaryslog.wordpress.com

Jag vet att detta inte hjälper dig alls, men på måndag när jag ska ringa och (troligast) berätta att vårt första IVF-försök inte funkade, ska jag också be att de berättar för mig vad jag har för värde på AMH. För det har inte nämnts tidigare så jag vet inte ens om dom har kollat det.

En stor kram till dig!

Svar: Bra om mina erfarenheter kan hjälpa andra!Kram till dig och lycka till!!
Fertilitetsresa

JZ79
2013-02-14 @ 18:38:44

<3 Finns här när du orkar skriva igen..
Tänker på dig/er!! KRAMAR <3

Svar: Nu är jag tillbaka och jag är tacksam att du finns här <3Kramar
Fertilitetsresa

Hanna
2013-02-14 @ 19:45:59
URL: http://lifegoeson79.blogspot.se/

Många kramar till dig! <3

Svar: Och många kramar till DIG!! <3
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0