Vad skulle DU välja?!

Förresten, ang utebliven med så sa de på SU att det troligtvis är dieten som gör att den är föresenad. Och på tal om dieten NU ÄR DE SEX DAGAR KVAR TILLS JAG FÅR ÄTA!! Om mindre än en vecka - nästa tisdag - får jag äta igen. Jag har bestämt mig för att byta ut lunch-shake.en mot vanlig mat. Så snart kan jag ha lunchmöten igen! Helt obeskrivligt härligt känns det att få äta igen!!
 
Jag har 1,3 kg för att få BMI 25, det är ännu inte är någon i studien som har nått 25 jag vill gääärna bli den första!! Men jag har förstått att den siffran räknas efter att man har bytt ut samtliga mål till vanlig mat, så den mätningen blir för min del den 11:e feb. Fast jag tror att man går upp ett par kg när man börjar äta igen så det kanske inte är troligt att jag fixar det... Vi får se, jag är hoppfull (tävlingsmänniska) i alla fall! :)
 
Om du skulle få välja din FÖRSTA MÅLTID efter att inte ha ätit mat på 93 dagar (jag har inte ätit sedan 22 oktober, helt sjukt) - vilken maträtt skulle DU välja?!
Maria
2013-01-16 @ 10:42:30
URL: http://kampfisken.bloggplatsen.se/

du kommer inte gå upp ett par kg då du börjar äta, möjligen lite marginelt för du få mera i tarmarna så att säga.
Men tänker du på vad du äter och håller bra balans mellan kaloriintag och utgifter så kommer du antagligen stå still ett tag innan du rör dig nedåt igen.
jag håller personligen vikten bäst så länge jag undviker bröd och tar gröt eller fil och flingor till frukost samt till mina lagade måltider inte tar så mycket kolhydrater iform av pasta, ris och potatis utan mera sallad och protein.

Och du är så djäkla duktig som grejat denna dieten över jul och allt!

Svar: Jag lovar mig själv att äta exakt enligt dietistens direktioner och det kommer jag hålla :)
Fast jag är oerhört rädd för att börja äta igen, deet känns som om jag tar en tugga så kommer jag gå upp 10 kg (jag vet att det inte är så), läskigt att vara rädd för att börja äta...

TACK för dina ord de värmer verkligen!! :D
Kram
Fertilitetsresa

Hanna
2013-01-16 @ 11:57:58
URL: http://lifegoeson79.blogspot.se/

Du är grym!!! Tycker du gör rätt i att byta ut och äta lunch, är ju det bästa på dagen när man jobbar!
Jag skulle nog ha ätit en kycklingsallad efter så lång tid!
Kram till dig!

Svar: Jag har bestämt att jag inte vågar äta det jag saknar mest/längtar efter mest typ spagetti & köttfärssås, utan kommer äta något mer "mediokert" - jag gissar att allt kommer smaka sagolikt gott ändå!! :DKramar till dig och tack för att du peppar!
Fertilitetsresa

Anne
2013-01-16 @ 12:49:08

Hej!
Shit vad tiden går fort ändå (fast det inte alltid känns så). Jag började också med lunchen men jag kommer inte ihåg vad jag åt första dagen. Alla samtalen med dietisten har gjort mig mycket mer medveten om vad jag väljer på lunchen. Jag har dragit ner på kolhydraterna lite men utesluter igentligen ingenting. Däremot funderar jag en extra gång på om godsakerna verkligen är värda kalorierna de innehåller.
Viktuppgången i början (eller stillaståendet) är mest vätska men efter några dagar började jag minska igen men i långsammare takt än tidigare.
Hitta njutningar i de nyttiga sakerna. Jag fick tipset om melon som innehåller lite kalorier men ändå smakar sött.
Kram Anne

Svar: Tack för att du berättar det känns bättre då, för jag är grymt rädd för att börja äta och gå upp "allt" igen. Men jag hoppas ju på det du säger om jag bara följer dietistens rekommendationer så ska det gå bra :)Tack! Och stor kram :)
Fertilitetsresa

alexandra
2013-01-16 @ 18:20:17
URL: http://mlbloggen.blogg.se

helt sjukt duktig är du, jag håller tummarna:)

Svar: Tack :)
Fertilitetsresa

Karin
2013-01-16 @ 21:25:40
URL: http://villbli3.bloggplatsen.se

Hej,

Har hittat till din blogg genom allt sökande efter information och folk som bloggar om liknande som jag. Och jag måste ju bara kommentera din otroliga prestation! Jag kan inte ens tänka tanken på att byta ut mina måltider ens en dag och jag blev riktigt förvånad och imponerad när jag såg hur länge du har stått över. En extra morot när längtaden är stor, kan jag tänka mig.

Besök gärna min blogg: villbli3.bloggplatsen.se

Lycka till!

//Karin

Svar: Hej Karin jag ska kolla din blogg NU!
Ja emellanåt blir jag imponerad själv faktiskt! Inte klokt igentligen jag har inte ätit på 87 dagar och nu är det bara sex dagar kvar!!! Åh ljuva mat :)
Tack & kram!
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0