Vill du komma på bloggträff?

Jag och bloggerskan Fiffig har bestämt oss för att ordna en bloggträff för oss som bor i Västsverige och  som bloggar om ofrivillig barnlöshet. Vi tänker oss en träff i Göteborg, eller annan västsvensk stad, beroende på var vi som är intresserade bor.. Vi träffas på en restaurang eller liknande nu under våren, vi umgås i största allmänhet och har det trevligt, få ansikten på varandra och kan ta del av varandras erfarenheter, ja bara prata och ha trevligt!

Även om man inte har en egen blogg är man givetvis välkommen.:)

Är du intresserad? Lämna en kommentar och din mailadress, så styr jag och Fiffig ihop något och mailar ut till er!

JAG tycker att det här ska bli jätteroligt :D

L
2013-01-06 @ 21:12:52

Hej!

Jag kommenterade hos Fiffig också . Jag vill gärna vara med. Jag bor i Skåne men är mycket i Göteborg eftersom jag är därifrån. Så om jag kan så är jag jättegärna med. Kul intiativ!

Svar: Bra då har vi det på två st'llen! ;)Vi får hoppas att vi kan synka det med när det passar för dig att vara i Gtb, eller vad/hur det nu bli, vi hör av oss! Kram
Fertilitetsresa

Janet
2013-01-06 @ 21:40:40

Jag kommer gärna, Göteborg låter utmärkt! Kul att ni fixar detta!!! Kram

Svar: Jättekul!! Vi hör av oss till dig på mailen :)kram
Fertilitetsresa

plockigt
2013-01-13 @ 18:08:53
URL: http://plockigt.wordpress.com

Tyvärr bor jag inte i Västsverige, annars hade det varit jättekul att ses.

:-)

Svar: Vad synd, för ja det hade varit kul! :)
Fertilitetsresa

JW
2013-01-14 @ 13:41:31
URL: http://drommaromsmatt.blogspot.se

Hej!

Jag gör också IVF på Sahlgrenska, börjar spraya on en vecka cirka och har ÄP planerat v 8. Kika gärna in hos mig om du vill veta mer ;-)
Jag har aldrig varit på bloggträff men det låter spännande =)

Hojta gärna om ni hittar något datum så kanske jag kan komma med.

Hälsningar
JW

Svar: Vad roligt att du vill hänga med. Vi ska bestämma de närmaste dagarna plats och tid så jag hör av mig till dig igen! Jag har heller inte varit på någon sådan träff än )
Fertilitetsresa

Karin
2013-01-23 @ 12:15:45
URL: http://villbli3.bloggplatsen.se

Hej,

Jag tycker att det låter som en himla bra idé, jag tar gärna info om när och vart. Just nu finns inte energi ens till det jag borde göra men jag hoppas att det vänder. För mig är Göteborg 3 timmar bort enkel, Sthlm 2tim. Kör som ni tänkt så hoppar jag med om jag kan!

Kram K

Svar: Kul! Jag ska skicka ut mail idag eller imorgon om bloggträffen till de som skrivit att de vill vara med, då skickar jag till dig så får vi hoppas att det passar dig i tid :)Kram!
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0