Kom igen då kroppen!

När vi avbröt vårt sista IVF-försök sa de att det kan ta ett tag innan menstruationen skulle komma igång. Det tog över två månader. Men efter det trodde jag att det skulle funka ungefär som vanligt? Men icke. Nu är det sex och en halv vecka sedan jag hade mens. Jag har också försökt ha koll på ägglossningen, men trots mååånga test har jag inte fått utslag. Ganska så irriterande som ni förstår.
 
Vad har ni för erfarenheter? Hur lång tid har det tagit för er innan er kropp är "back in track" efter ivf/hormonbehandling? 
Elin
2013-07-25 @ 16:14:15
URL: http://Endromomfamilj.wordpress.com

Min verkar sakta men säkert hitta tillbaka. Vid IVFen var cykeln 36 dagar, månaden efter 34, denna månaden 32. Tror de är min kropps sett att kompensera så det inte blir så stora skillnader.

Svar: Mmm bara att vänta och se då? Tålamod är inte min starka sida...
Fertilitetsresa

MammaLiv
2013-07-25 @ 20:22:26
URL: http://mammaliv.se/

Mitt sista/senaste IVF försök var i april och min mens är fortfarande knas. Eeeeevighetslånga cykler med en EXTREMT tidig ÄL.

Svar: Oj tidig ÄL? Hur tidig?? Visst är det jobbigt när man inte har koll på typ någonting? HUR ska man lyckas tajma??
Fertilitetsresa

J
2013-07-25 @ 22:45:50
URL: http://ivf.blogg.se

Är i lite samma situation men jag gjorde korta behandlingen (första ivf). Fick avbryta eftersom det var för få och för små blåsor. Läkaren sa inget om att mensen kan bli sen, men lyser med sin frånvaro gör den minsann. Vad sa dom till dig var anledningen till att den kan dröja?

Lycka till!

Svar: Det är själva hormonbehandlingen i sig som ställer allt upp och ner i kroppen och det tar lite extra tid innan den hittar tillbaka igen. Men för min del trodde jag bara att det skulle bli så vid första mensen efteråt inte nu andra...?
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0