När ingen empati finns. Överhuvudaget.

Livet är oerhört tufft just nu. Det är mycket sorgi familjen och vi försöker alla även vara ett stöd för varandra. Det är så sorgligt alltihop. Samtidigt för sorgen oss också närmare, det blir så tydligt hur oerhört viktiga vi är för varandra. Hur skört livet är, och hur oerhört mycket jag älskar min familj och min fantastiska make!!
 
Jag tror att ni alla förstår, ni känner och tack för ert (anonyma) stöd - jag uppskattar det i massor.
 
Då räknar jag INTE de två kommentarerna från "Mamman här" som mötte mig när jag loggade in
(från inlägget Tips på bloggar om ÄD? )
 
 
"Hej jag avskyr dig"
 
"Jag hittar inget att säga Avskyr dig fortfarande"
 
Dessa ord är elaka alla dagar, men att du kan skriva så till mig idag i min svåra stund är obeskrivligt elakt.
 
 
Fiffig
2013-07-24 @ 13:17:13
URL: http://fiffig.bloggo.nu

Men what?! Vad är det för en idiot?

Jag vet att det är lättare sagt än gjort (och jag hade blivit precis lika ledsen jag med) men lägg inte någon tid på såna knäppa typer. Krama din familj lite extra istället!

Kram /Fiffig


Svar: Mmm du har rätt! Fast det är svårt att bortse från dem :( Men jag ska försöka! Kramar till dig fina fiffiga du!
Fertilitetsresa

C
2013-07-24 @ 13:27:09
URL: http://spyor.blogg.se

Men fy! Människor som skriver något sånt har personliga problem. Även om det kommer som ett slag i ansiktet så försök att se till alla andra fina stöttande kommentarer och stäng ut den här sjuka människan :/ kram

Svar: Du har rätt! Jag ska försöka. Kramar till dig
Fertilitetsresa

Emelie
2013-07-24 @ 14:17:36

Hej fina du! Följer din blogg sen några månader tillbaka men har aldrig kommenterat, men nu måste jag bara skriva nått! För de första är det bara att konstatera att Näthatet är så jäkla otäckt!! Så mycket hat som kommer från anonyma människor som gömmer sig bakom datorskärmen..Usch!! Men... Jag tänker att detta hat kommer från människor som själva är fylld av olycka och mycket dålig självkänsla, kommentarerna är en direkt reflektion av hur de känner om sig själva. Det enda som får dom att må bättre är att skriva hemskheter till andra, så de får de för en kort sekund får det bättre med sig själv, ja klassisk mobbar problematik.
Jag tänker också att kärlek motverkar hat. Ignorera dessa kommentarer med tanken av "stackarn" som egentligen sitter där, och tänk på alla oss som står bakom dig, som går igenom det samma och prövar att stötta och skapa en sammanhållning i cybervärlden.
Jag vill själv tacka dig för att du är med och sätter ord på känslor och tankar man själv upplever men inte orkar skriva ned. Tack för att du delar med dig så jag, bland många, inte känner mig så ensam.
Jag beklagar sorgen för de människor som gått bort i din närhet! Vilken tur att du verkar ha en fin familj runt omkring dig!
Kram E

Svar: Tack för din kommentar och ja du har helt rätt, jag ska bortse från dessa kommentarer. Men jag är ectra känslig nu, livet är djävligare än vanligt och det här ble helt enkelt för mycket för mig :( Jag uppskattar verkligen det du säger. Kram
Fertilitetsresa

tanniz
2013-07-24 @ 15:20:20
URL: http://tanniz.bloggo.nu

Vill börja med att ge dig en varm kram... finner inga ord för att lindra den förlusten som ni går igenom just nu... att sedan få sådana kommentarer helt otroligt... personen bakom den känner inte dig eller er historia heller utan kan säkert bara skriva sånt i vilken blogg som helst... förstår att det är svårt men försök tänk bort den elaka och tänk på alla de som verkligen tänker på er...
många kramar Tanniz

Svar: Tack för dina varma ord och kram - jag uppskattar det verkligen! Tänker på dig och hoppas allt går enligt era planer. Kram!
Fertilitetsresa

Camilla
2013-07-24 @ 16:39:48
URL: http://omlivetefter.blogspot.se

Men alltså! Så taskigt och illa valt tillfälle. Inte för att det finns några väl valda tillfällen att yttra sådana ord, men så himla taskig tajming.
Kram

Svar: Ja verkligen! TAck för din kram, samma skickar jag till dig :)
Fertilitetsresa

Elin
2013-07-24 @ 17:29:16
URL: http://Endromomfamilj.wordpress.com

Fy vilka hemska kommentarer :( i så här trista tider med!
Styrkekramar till hela er familj!

Svar: Tack ELin <3
Fertilitetsresa

Hönsamaja
2013-07-24 @ 20:50:05
URL: http://honsamaja.blogspot.se

Men fina du...
Jag vet hur det är. Man tänker att man inte ska bry sig om de där knasiga och trista kommentarerna, men det gör man ju i alla fall... :( När vårt liv var ganska upp och ner och turbulent med flickorna, fick jag också såna elaka kommentarer. Man undrar ju vad det är för nån knäppis. Anonym, så klart. Fegt!!!

Hjälper det om jag också säger, att du inte ska bry dig om dem??? För det ska du inte. Det är små och eländiga människor som skriver så. Du står över dem!!

Jag vill också ge dig en stor och varm kram!!! Du är så stark!! Sorg och kriser kan föra människor närmare varandra, och det verkar som om det sker med er. Min man och jag har fått rådet, att leva i nu'et, och det försöker vi påminna varandra om, ganska ofta. Det är ett bra tips. Ta hand om din man, om din familj!! Ge dem en extra kram, och säg att du älskar dem...

Tänker mycket på er!!!

Många och varma kramar!!

Svar: TACK för allt du säger!! Och jag vet att du har rätt, men det var verkligen som att få en käftsmäll när jag får det nu när jag mår så dåligt av så många olika orsaker. Det känns så obarmhärtigt att någon kan utsätta en medmänniska för något sådant då :( DINA ord VÄRMER - TACK!! kram
Fertilitetsresa

J
2013-07-24 @ 22:21:34

Men allvarligt, vad är det jag hör, helt galet så hemska människor det finns. Tänker på dig/er väldigt ofta och önskar så att det vänder snart!!! Kramar

Svar: Jaa du man saknar ord... Ja jag hoppas verkligen på vändning, vi ligger lågt nere nu :( Kramar tillbaka till dig min vän <3
Fertilitetsresa

JZ79
2013-07-25 @ 07:02:15

Usch vilken hemsk människa!
Stor kram till dig <3

Svar: Eller hur? Tack - kramar tebax!
Fertilitetsresa

Plockigt
2013-07-27 @ 00:00:00

Jag har svårt att ens finna ord för något så idiotiskt och meningslöst skrivet. Det var knappt ens en fullständig mening.
Jag vill egentligen inte ens ge personen extra uppmärksamhet genom att fortsätta skriva om det men det är väldigt svårt... Jag tror nämligen att denna person njuter av det här och alla reaktioner som kommer av det. Ett omoget troll.
Jag tvivlar på att den här personen skulle våga säga det här till dig öga mot öga, och än mindre om den kände dig "på riktigt".

Hoppas du känner att du har stöd från oss andra, för det har du!
Kramar <3

Ps. Går det att göra någon inställning så att man inte kan lämna kommentarer som anonym? (fast det hindrar kanske inte å andra sidan att man kan ha ett påhittat alias och e-postkonto ändå?). Du kan ju göra alla/eller vissa inlägg lösenordsskyddade? Bara en tanke.

Svar: Jag kan spåra de som kommenterar genom deras ip-adress och jag kan även välja att spärra ip-adresser :)
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0