Anonymitet....

 Att vara anonym här på bloggen har hela tiden varit Väldigt viktigt gör mig. Att skrova på bloggen är både skrämmande och skönt och befriande! Det här är platsen där jag vågar skriva mina innersta tankar, göra mig sårbar genom att beskriva mina rädslor och berätta om mitt allra mest privataste - sådant som jag inte berättar för någon annan! Men är det säkert? Jag har ju ingen  aning om vilka ALLA är som läser min blogg? Och eftersom "man" inte pratar om infertilitet så vet jag ju inte vilka i min närhet som kämpar i liknande situation...
 
Men de som är liknande situation (vilket säkert nästan alla som läser det är) är jag övertygad om känner respekt och stor förstålse för det jag nu har försökt beskriva. Vi är varandras stöd och ger ömsesidigt förtroende och det är jag mycket tacksam för <3 Till Er Alla vill jag ge en Kram och lycka till!
 
Nu är jag på väg till en bloggträff, där jag ska träffa fyra andra bloggerskor som kämpar med ofrivillig barnlöshet. Tänk om det är någon jag känner? Spännande och läskigt på samma gång!  Jag berättar mer sen om hur det gått!
Fiffig
2013-03-03 @ 09:36:50
URL: http://fiffig.bloggo.com

Jag vet! Här sitter jag också, på väg, och tänker samma sak. Så pirrigt, men på ett bra sätt!

Syns om en liten stund :-)
Kram

tanniz
2013-03-03 @ 09:48:27

Jag är också snart framme. Samma fundering som du. Kanske sitter någon på samma tåg :)
Kran

Elin
2013-03-03 @ 11:22:35
URL: http://endrom.blogg.se

Lycka till och ha de så trevligt :)

JZ79
2013-03-03 @ 13:03:08

Spännande!
Ha en fin söndag med nya vänner =)
Kram

Fiffig
2013-03-03 @ 18:38:32
URL: http://fiffig.bloggo.nu

Tack för idag! Tyckte det var så roligt! Det här kommer jag leva länge på.
Kram

Svar: Tack själv! Jag längtar redan till nästa träff!! Kram
Fertilitetsresa

Mary
2013-03-04 @ 09:01:28
URL: http://saintmaryslog.wordpress.com

Hoppas ni hade en fin träff. Kände du igen någon?

Jag är också anonym här, av precis samma anledning som du. Mina närmsta vänner vet det allra mest om vad som händer mig och min sambo, men det är ni som får veta det först.

Och jag kan berätta för er här utan att bli avbruten, det är också en ganska skön känsla. Jag får skriva till punkt, sen får ni läsa :-)

Kram på dig Fertilitetsresa och alla er andra!

Svar: Ja faktiskt, en tjej - vem kunde tro?! :) Visst är det konstigt att vi berättar för främlingar först? Och i dessa främlingar ingår det kanske personer som vi känner mycket väl...? Håller med dig, jag behöver min blogg, jag måste skriva av mig. Att sedan få uppmuntrande kommentarer av läsare som du är fantastiskt! Många kramar tillbaka till dig :)
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0