Bloggträffen

Jag har ju inte hunnit med att berätta om söndagens bloggträff! Jag är glad att jag tog tag i att styra upp en träff, tillsammans med Fiffig. Både hon och jag frågade våra bloggläsare om de var intresserade att komma, och det var några som hörde av sig. Vi mailade lite fram och tillbaka innan. Jag och Fiffig bestämde dag, tid och att vi skulle träffas på en restaurang i Göteborg. Alla kunde inte denna dag men vi blev ett gäng på 5 personer vilket jag tyckte var alldeles lagom första gången.
 
Jag var ordentligt nervös innan. Jag hade haft på känn att jag skulle känna någon av tjejerna fast jag visste inte vem. Och mycket riktigt en av tjejerna visste jag vem det var! Först var det lite läskigt, för i det ögonblicket rasade ju hela min fasad, jag var inte längre anonym... Men ganska snart kändes det bra, för jag tror och litar på henne, ingen av oss skulle "outa" den andra. Det blir ju så när vi möte andra i liknande situation, vi känner förtroende, vi skyddar och stöttar varandra! Eller hur?
 
I alla fall, vi började prata på en gång när vi kom in i restaurangen, personalen tyckte nog att vi tog alldeles för lång tid på oss innan vi ens beställde mat :) Det var en rikigt häftig känsla att lyssna på de andra tjejernas berättelser, ställa frågor och bara ta in. Vilken energiboost! Och vilka underbart härliga tjejer!! Vår träff varade kl. 11-15, men jag lovar vi hade kunnat sitta och bubbla mycket längre :)
 
Innan vi skildes åt bestämde vi oss för att träffas igen - och det ser jag fram emot!
Jakteneftertotallycka
2013-03-05 @ 22:28:01
URL: http://jakteneftertotallycka.blogspot.se/

Synd att jag bor så långt ifrån Gbg.. Hade gärna varit med annars! Men en annan gång kanske jag kan resa dit och träffa er ;) det lät mysigt!

Svar: Ja men eller hur?! :)
Fertilitetsresa

Sindyrella1983
2013-03-06 @ 10:48:06

Kul att det gick så bra =) Såklart risken alltid finns att man vet vem någon är, men som du skriver så tror jag inte att någon är där för att "hänga ut" någon offentligt. Men det kan vara väldigt skönt att prata med någon som går igenom samma tankar och funderingar som man själv gör.
Jag hade en tidigare som skulle gå igenom samma och ungefär samtidigt. Men nu har deras privata situation ändras och det är inte aktuellt längre. Det känns lite tråkigt, ibland känner jag mig ensam i allt detta.
Hur jag än vänder och vrider det så är inte FL samma som att sitta med en vän över ett glas vin och prata =)

Å jag håller så tummarna för att den högsta dosen ska hjälpa er!!!
Kram

Svar: Ja det är oerhört skönt att prata med dem som vet hur det är! FÖrstår det svåra i den situation som du beskriver och jag har faktiskt redan tänkt på det om vår grupp. Vi kommer ju fortsätta att träffas, men man får väl se vad som händer om det går bra för de flesta men inte alla vad som händer. Men klart jag hoppas att det ska gå bra för oss alla :) Kram och tack för att du hejjar!!
Fertilitetsresa

Mary
2013-03-06 @ 12:48:48
URL: http://saintmaryslog.wordpress.com

Jag är ändå lite nyfiken på hur du i förväg var så säker på att du skulle träffa nån du kände, eller som kände till dig.

Svar: Vet inte? Det var en magkänsla... Fast jag visste inte vem av aliasen det skulle vara. Och när jag väl såg personen ifråga så hade jag ju inte haft en aning :)
Fertilitetsresa

tanniz
2013-03-07 @ 17:59:53
URL: http://tanniz.bloggo.nu

Ja det var en trevlig träff. Känner som du att inte outar man någon i den här situationen. Vi vill alla vara lika privata och själva bestämma vem som ska veta vad.

Hoppas att blodprovet var bra och att du får en tid för vul eller äp snart.
Kram

Svar: Eller hur? Fördelar både på bloggen och irl ;) Kram!
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0