Högsta dosen Gonall-F

Libra hittade svar via FASS - tack:
 

Om du behöver utveckla fler ägg för insamling före en assisterad befruktning

  • Vanlig startdos av GONAL-f är 150 till 225 IE (0,24 till 0,36 ml) varje dag, från dag 2 eller 3 av behandlingscykeln.

  • Dosen av GONAL-f kan ökas, beroende på behandlingssvaret. Högsta dagliga dos är 450 IE (0,72 ml).

  • Behandlingen fortsätter tills dina ägg har uppnått önskad utveckling. Detta tar vanligtvis omkring 10 dagar, men kan ta allt från 5 till 20 dagar. Din läkare kommer att använda blodprover och/eller ultraljudsapparat för att kontrollera när detta sker.

     

    Så då har jag tydligen högst dosen nu. Känns tråkigt att jag redan har det, men det var väl det de försökte förbereda mig på vid förra läkarbesöket fast då var jag så överrumplad så att jag hade svårt att ta in allt... Ja, ja, jag dka försöka tanka positiv energi, jag vet bara inte hur? Känner mig så nere fast jag vill vara glad och förväntansfull nu när jag i alla fall äntligen är igång! Men jag har mest lätt till tårarna. Fast det är klart om tårarna och nedstämdheten beror på situationen eller hormonerna är ju svårt att avgöra... Tufft läge oavsett :(

Fiffig
2013-03-05 @ 13:47:11
URL: http://fiffig.bloggo.nu

Åh! Det är så tufft att inte veta och lämnas med all oro och alla tankar. Men jag tror på er, och det måste su också göra som lät er försöka.

Har ni gjort något vul än?

Kram

Svar: TACK!! På tisdag gör jag vul - ojoj så spänd jag är - kul & läskigt på samma gång!! Kram
Fertilitetsresa

Libra
2013-03-05 @ 17:18:34
URL: http://www.minbebis.com/blogg/libra/

Jag hoppas på att det kommer att gå bra. Det är ju jättesvårt att veta innan man testat i alla fall. Jag håller tummarna hårt!!! :)
Kram

Svar: Tack för dina tummar - jag behöver dem!! :) Kram
Fertilitetsresa

alexandra
2013-03-05 @ 19:47:00
URL: http://mlbloggen.blogg.se

kram

Svar: Tack, kram tillbaka! :)
Fertilitetsresa

JZ79
2013-03-05 @ 22:38:24

Inte konstigt att tårar kommer, du är proppfull av hormoner OCH alla känslor kring detta. Låt tårarna komma..det måste ut för eller senare.
När är det dags för VUL? ta med dig mannen? Kan ju vara skönt med stöd om du är orolig över hur många äggblåsor som finns.
Det är nog väldigt individuellt hur länge man sprayar, som de även skriver i fass 5-20 dagar. Som jag läser det startar man aldrig vid 450 IE, så när de sa du skulle få högsta dosen så menade de väl att de ordinerar det efter några dagar.
Det här kommer gå jättebra gumman!! Om du inte reagerat som väntat hade de ju avbrutit och inte höjt dosen. Kämpa på!!
Massa kramar till dig <3

Svar: Usch ja det har varit skitjobbigt!! :( Men lite lättare nu när jag bestämt mig för att ta ledigt snart... På tisdag är det blodprov och VUL - såå spännande OCH läskigt... Nej maken kan inte, jag åker själv, men det känns okej. Fat blir det dåliga nyheter så... Men ja, jag försöker tänka positivt och då "behövs" han ju inte vid just detta. Jag hade inte fattat att man skulle/kunde spruta så länge. Nu blir det 13 dagar fram till på tisdag för min del, sen får vi se. Tack för all din pepp - du är fantastisk!! Många kramar <3
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0