Kommentarerna staplas, och stödet väääärmer!!

Jag vet att jag tjatar men ni läsare är helt fantastiska - ni lovebombar mig och jag vill lovebomba er tillbaka!!
 
Ända sedan jag började blogga har jag svarat tillbaka på varje kommentar. Men de senaste dagarna har jag inte suttit så mycket vid datorn och kommentarerna har också ökat nu när jag har behövt dem extra mycket - TACK - så nu har jag många att tacka enskilt, närmare bestämt
71 kommentarer!!
 
Vad har jag gjort för att förtjäna er och ert underbara stöd?
 
 
Den senaste tiden har jeg heller inte surfat runt som jag brukar och läsa andra bloggar om alla ni andra som kämpar - för vi är många! Men så är det ju, ibland har man alldeles nog med sig själv och sin egen sorg. Det betyder ju inte att jag slutar bry mig om er eller slutar tänka, hoppas och tror på er lycka! Men nu känner jag mig så pass stark att jag kan ta in vad som händer i era liv, så nu ska jag läsa och svara ikapp! Nu är det min tur att ge er som behöver det stöd och pepp :)
 
Kramar!!
Lilla S
2013-03-16 @ 12:39:46

Åh grattis till det lyckade ägguttaget!! You are almost there :-)

B som i Barnlös
2013-03-16 @ 13:21:05
URL: http://bsomibarnlos.blogspot.se/

Tack för din fina kommentar hos mig, det värmer ♥ Håller tummar och tår för ert ägg! Hoppas Hoppas! Stort Lycka till, Kramar!

sindyrella1983
2013-03-16 @ 14:00:38

Kul att kommentarerna uppskattas :-) jag mår bra av mina sprutor, biverkningarna har varit små, lite huvudvärk och finnar. Annars inget.
Hade 7 äggblåsor på ultraljudet igår så ikväll tar jag ovitrelle för att sedan ha äp på måndag kl 9 :-)

Hoppas ditt ägg blir befruktat och fastnar.
Kram




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0