Många frågor... Var finns svaren?

Alltså jag är helt snurrig i huvudet :(
 
Igår var jag supereffektiv blandat med måånga tårar. Jag sörjer, försöker få ihop och förstå min livsbild, samtidgt som jag försöker påverka hur det ska bli och letar och luskar på internet i bloggar, studier, föreningar och organisationer för att få så mycket information jag bara kan!
 
Jag har fått underbar hjälp från en bloggläsare (TACK Anne), om DHEA, kost, äggdonationer, länkar på Familjeliv, kliniker i Finland med mera. Jag ska snart skriva mer om detta och berätta!
 
Därutöver har ringt och ringt och ringt till kliniker, personal m.fl. Allt för att bli klok på hela situationen och förstå vad vi kan satsa på, om vi överhuvudtaget kan göra något?
 
Hmm jag ska försöka samla mina tankar lite bättre , i ett nytt inlägg...
Mary
2013-03-19 @ 10:32:31
URL: http://saintmaryslog.wordpress.com

Förstår att det känns snurrigt och jag är imponerad över dina försök att fortsätta kämpa, men det är ju så, vissa saker vill man så mycket att man vägrar ge upp, trots odds, möjligheter och annat.

Jag vill att du ska få bli lycklig!

Svar: Det vill jag också :( Skönt att höra dig säga det
Fertilitetsresa

JZ79
2013-03-19 @ 10:50:04

Tack för ditt fina meddelande, imponerad över att du orkar peppa mig när du har så mycket med ditt eget.
Är det svårt med maten/gotte när världen vänds upp å ner såhär? Vid stress och oro har ja själv svårt att äta vettigt även om jag sällan tröstätit..
Kramar till dig, kämpa på!!

Svar: Ja det är det. Det är konstigt men första impulsen är "Nu skiter jag i allt! Nu ska jag äta mat tills jag är supermätt och äta kakor och så ska jag dricka kaffe!!!" Fast sen besannar jag mig. På så vis är det bra att det är en så fruktansvärt hård kamp att gå på svältdiet i 3 månader, inkl.att inte ha ätit eller druckigt något annat än shakerna under jul och nyår, för jag kommer alltid fram till samma slutsats: "Jag har inte svultit mig själv i tre månader för att sedan äta så att det är ogjort" - som ett mantra för mig och jag kommer a l d r i g släppa det mantrat!! Jag har kämpat, nu skördar jag frukten och så ska det förbli. punkt. Du... Hur var första måltiden???? :p
Fertilitetsresa

C
2013-03-19 @ 13:34:42
URL: http://spyor.blogg.se

Kan bara försöka tänka mig hur du känner just nu och då kan jag ändå aldrig förstå dina känslor. Det måste vara otroligt jobbigt men samtidigt tror jag ni gör helt rätt i att försöka ta er vidare . Jag hoppas att du snart finner svaren du söker efter så ni kan påbörja en ny kamp mot att bli en familj <3 kram!

Svar: Tack snälla du för dina fina och värmande ord, så skönt att få höra det <3 Kram
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0