Suprecur...

Suprecur är från helvetet! Helt ärligt!! Här kan vi stapla biverkningarna på hög:
Nässelutslag
Huvudvärk
Svårt att sova
Trött heeela tiden
Nedstämd
Arg
Håglös
You name it.... :(
 
Alltså det är riktigt kämpigt! Man kan ju hoppas att biverkningarna minskar nu när jag har minska dosen med nässprayet (från två buffar tre gånger dagligen till en buff x 3). Huvudvärken toppas ju såklart också av att jag slutade med kaffe i måndags, har ställt mig själv på stående oirdination av Alvedon. Är supertrött hela dagarna och somnar på direkten efter dagens sista nässpraysdos kl. 22, men sen sover jagväldigt oroligt, vaknar med jämna mellanrum, somnar om, vaknar igen osv. Och sedan vaknar jag någon gång mellan kl 03-04 och kan inte somna om fastän jag är hur tröttsom helst! Det jag VILL göra är att ligga i soffan och tycka synd om mig själv, det jag faktikst GÖR är att träna och gå till jobbet och låtsas att allt är "bra"
 
Det är ansträngande och jag är inte vän med Suprecure, injektionerna går däremot bra.
Linda
2013-03-01 @ 14:16:24
URL: http://meumvita.blogspot.se

Usch fin stackare! Det låter som du fått det mesta jag hade. Hemskt! Hoppas i alla fall du sluppit vallningarna.
Strongt att du orkar träna o allt ändå! Jag tyckte mest synd om mig själv o låg på soffan efter jobbet.
Men det blir nog bättre när du går minska dosen.
Kram!

Svar: Ja faktiskt, jag har sluppit vallningarna! Det var faktiskt den biverkningen som jag fasat mest för - jag haaatar att svettas :) Kram!
Fertilitetsresa

Mary
2013-03-01 @ 15:35:27
URL: http://saintmaryslog.wordpress.com

Men fy vad orättvist.
Är ändå väldigt glad att jag slipper Suprecuren nästa omgång. Trots att mina biverkningar inte kom i närheten av detta. Stackars!

Är sjukt imponerad av att du tränar på så hårt. Jag har i princip lagt ned träning sen i höstas. Orkar inte mentalt dra iväg. Längtar bara hem till soffan hela tiden.

Svar: Jag förstår dig, verkligen! Men vi är alla olika. Att vara benhård med kosten och träningen är mitt sätt att försöka ha kontroll på situationen - det vill säga ha kontroll på det jag KAN kontrollera! Då har jag något att koncentrerar mig på...
Fertilitetsresa

Fiffig
2013-03-01 @ 19:54:43
URL: http://fiffig.bloggo.nu

Men fy! Låter inte så lovande för mig. Mitt normaltillstånd just nu är ju rätt skört så jag bävar verkligen för hur sprejen ska påverka mig.

Kämpa på!

Kram!

Svar: Tack :) Många kramar tillbaka
Fertilitetsresa

JZ79
2013-03-01 @ 22:05:05

Din stackare, låter skitjobbigt :/
Hur länge till ska du hålla på med suprecuren??
Du är så duktig som kämpar!
Kramis

Svar: Fram till äggplock!! Tack och du också, som kämpar, hur går det för dig? Har du bestämt första måltiden än? :P kramar!!
Fertilitetsresa

tanniz
2013-03-01 @ 23:34:31
URL: http://tanniz.bloggo.nu

Känner igen de flesta av dina biverkningar förutom nässelutslag.. istället så fick jag yrsel :)

Däremot så har jag för mig att jag mådde bättre efter någon vecka. Svallningarna bestod dock och grötheten i huvudet..

Men det ska vara värt det säger de när man får ett plus :)

Svar: Ja den målbilden går man kämpa med i huvudet :)
Fertilitetsresa

JZ79
2013-03-04 @ 20:53:33

Ja, första måltiden är planerad..hoppas Disa tycker den är ok. Bara jag får äta liiiite så är jag nöjd :D
Kokt potatis, söndagsstek, sås, kokta grönsaker och ett äpple! Äpplet är klart viktigast! Hoppas det kan räknas som del av grönsakerna till måltiden eftersom jag egentligen inte börjat med mellanmål då där frukten annars kommer in =)

Svar: Läter väldigt bra! Fast jag är osäker på såsen... Visst är det härligt med en målbild?! Duktig du är som kämpar, nu är det bara lite kvar! hejja hejja!! Kram
Fertilitetsresa

JZ79
2013-03-09 @ 23:47:54

Om jag inte får äta liiiite sås får jag tänka om och äta något annat. Får se vad hon säger. Borde ju hänga på antalet kalorier/måltid tycker jag..så är jag van att tänka när jag gått ner med viktväktarna och shapeup tidigare.

Segt å jobbigt nu på slutet :/ Drömmer om mat, lusläser nyttiga recept, å häromnatten drömde jag att jag fuskade, fy fan va dåligt jag mådde när ja vaknade :-o Tur det bara va en dröm....

Kram!!

Svar: Jodå du får äta liiite sås :) Det bästa kommer vara att du får i princip äta allt (fast inte allt onyttigt), bara i olika mängder! Usch ja jag avundas dig inte den här sista tiden, men nu är det bara att bita ihop - bokstavligt talat! ;) För belöningne väntar runt hörnet och den är sååå värd den - och du är fantastisk som klarar dig så bra!! Kram
Fertilitetsresa

Mats
2014-08-14 @ 14:11:03
URL: http://www.matsljunggren.com

Min fru håller på med detta nu och har huvudvärk typ hela tiden, kass verkligen! Det skulle ju inte vara så här besvärligt att göra barn... :)

Svar: Nej men jösses vad besvärligt det blev!! Men såå värt det om det funkar för er vilket jag hoppas!! Vart i resan befinner ni er nu? Lycka till!!
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0