Rapport, dag 9

Ruvning dag 9. Det som är läskigt är att jag känner absolut ingenting! Eller ja, det är inte riktigt sant jag känner av biverkningarna av vaggisarna. Tuttarna är stora, ömma och hårda - som två bollar till tuttar! I början hade jag livmoderkramper men de har försvunnit.
 
Så otäckt att inte känna något. Borde jag känna något? Börjar bli rädd för att jag går "tom" :(
 
Vill inte tänka sådana tankar och försöker låta bli när de börjar göra sig påminda. Jobbar för att leva enligt principen "inte ta ut varken glädje eller sorg i förskott", vilket resulterar i att jag bara försöker få tiden att gå.
 
5 dagar kvar till TD - otroligt nervigt!!! :s
Camilla
2013-11-24 @ 06:42:58
URL: http://omlivetefter.blogspot.se

Håller tummarna! Lömskt med symptom och vaggisarna. Hoppas bollarna beror på de egna hormonerna. Kram
http://omlivetefter.blogspot.se

Svar: Tack för att du peppar!! Kramar
Fertilitetsresa

Julia
2013-11-24 @ 08:14:13

Jag kände absolut ingenting förutom ömma bröst och ont i ryggen (överstimulering) och på testdagen var det två streck. Barnmorskan sa att många inte får symptom så tidigt så heja heja. Jag håller tummarna!

Svar: Härligt att höra - jag får hoppas att det är samma sak som gäller för mig :) Fortsätt håll tummarna!! Kramar
Fertilitetsresa

Antara
2013-11-24 @ 08:45:23
URL: http://utanegetbarn.blogspot.com

Heja heja!!! Kämpa på nu är det inte många dagar kvar! Vet att det är jobbigt. Jag hade oxå en svacka runt ruvdag 8-9, men allt gick bra sen :)
Tänker på er och skickar massor av lycka till kramar!

Svar: Åh hoppas det blir lika för mig :) Väntan is a bitch ;) Tack & kram!
Fertilitetsresa

Crosan
2013-11-24 @ 10:19:03

Min första ruvning hade jag en massa symptom på RD 9...och det gick vägen! Nästa ruvning hade jag i princip inga symptom alls på RD 9. Kände mig väldigt "ogravid". Nu är jag i vecka 14. Så det kan gå vägen hur mkt eller hur lite man än känner! :)

Håller tummarna hårt!

Svar: Gott att höra att det inte behöver betyda något alls vare sig jag känner eller inte :) Tack för tummarna fortsätt hålla dem!! :) Kram
Fertilitetsresa

Linda
2013-11-24 @ 10:29:43
URL: http://meumvita.blogspot.se

Jösses va fort det gått (tycker jag, men gissar att du kanske inte håller med). Min vän som väntar tvillingar med hjälp av IVF kände inte ett endaste symtom förrän ett par veckor efter TD. Så trots att man till och med väntar två så kan det vara väldigt tidigt att känna symtom. Fortsätter hålla tummar och tår för er.
Kram!

Svar: Haha näe jag tycker inte det har gått fort, men det känns ganska länge sedan jag var i Finland även om det bara är en vecka sedan jag kom tillbaka... TACK för att du kommenterade, känns väldigt skönt att höra det. Jag fortsätter hoppas och är mycket tacksam för dina tummar och tår!! Kramar
Fertilitetsresa

JZ79
2013-11-24 @ 11:30:36

Oj va tiden går fort!!
Väntar med spänning och håller mina tummar!

Svar: Haha nja inte särskilt ;) Spännande? Ja! Nervigt? JAAA!!! Tack för dina tummar <3 Kram
Fertilitetsresa

karin
2013-11-24 @ 13:26:41
URL: http://villbli3.bloggplatsen.se

Åh hjälp jag blir så himla pirrig för din skull. Hejaheja småisarna!! Nu nu nuuuu måste det vara din tur. Kram

Svar: Taaaack :) :) Jaa det hoppas jag med!! Kramar!!
Fertilitetsresa

M
2013-11-24 @ 15:01:36

Ruvartiden är jobbig! Förstår dig precis. Så här skrev jag på just RD 9:
"Inga symptom alls. Känner mig som vanligt och gillar det inte. Halvdålig hy, som vanligt inför mens, men dock inte ömma bröst som jag brukar få nån vecka före mens. Jobbigt läge!!"

Resultatet av detta blev min son :-) Så oroa dig inte, det kan gå hur bra som helst för dig! Jag fortsätter hålla tummarna. Kram!

Svar: Åh vad skönt det känns att läsa det du skriver! Hoppas att det inte behöver betyda något, precis som det var för dig, utan att jag ändå är gravid - en lycka så ofattbar att jag knappt kan fatta att det KAN bli en möjlighet :) Kramar till Dig och din fine son!!
Fertilitetsresa

A
2013-11-24 @ 16:39:09
URL: http://hjartatbloder.bloggplatsen.se

Håller mina tummar så hårt för er!!! Hoppas tiden går snabbt så du slipper leva i ovisshet, det räcker nu - Nu ska ni plussa!!

Svar: TACK FÖR DIN FINA KOMMENTAR <3
Fertilitetsresa

Malin
2013-11-24 @ 23:04:18

Precis som jag kände i princip hela ruvartiden! Ömma bröst och i övrigt ingenting. Nu är jag i vecka tio och känner fortfarande likadant. Hade gärna mått illa så jag visste att den var kvar men jag får lita på ultraljudet och det tickande hjärtat:) Tror säkert det går vägen för dig, håller tummarna!

Svar: Vad skönt att läsa din kommentar! Tack!!
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0