Selektivt minne?

Den senaste tiden har jag inte hållit/följt mina kostråd helt och hållet. Och priset för det syns ju på vågen. Det är oerhört svårt att hålla sig motiverad när allt som har med barnagörandet känns som en stor kraftansträngning. Det är inte på något vis att jag svullar eller överdriver. Men jag plockar inte bort allt onödigt längre. Jag tillåter mig lite sås, är inte alltid noga med att halva tallriken ska bestå av grönsaker m m. I helgen åt jag till och med pommes frites, något som borde vara bannlyst från min kosthållning!
 
Ja ni förstår, det är de små sakerna som plockas på och det adderas ihop och visar sig som sagt. Men efter en helg hemifrån (när vi var på spa) och jag inte vägt mig är det som om mitt undermedvetna spelat mig ett spratt! Jag hade helt glömt bort att vågen hemma visar 1,5 kg för lite. Hela veckan nu har jag trott att jag legat +/- 0 ett bra tag. Men igår kväll när jag skulle sova kom jag på detta! Vad är det med mig? Jag kan ju inte välja bort att komma ihåg vissa viktiga saker heller?!
 
Så nu sitter jag här på väg till dietisten medveten om att jag har gått upp ett och ett halvt kilo sedan sist, fastän jag fram tills igår trodde jag stått still :(
 
Inge kul, men det är bara att face:a och ta på mig ansvaret för vad jag har stoppat i mig!
karin
2013-10-16 @ 10:29:14
URL: http://villbli3.bloggplatsen.se

Usch jag blir så ledsen att du måste kämpa med vikten ovanpå allt. Att du får tampas med dåligt samvete för att du njutit det goda i livet.

Men något jag inte riktigt förstår är om man (du) tänker att du ska avhålla dig allt för resten av livet? Någon gång måste väl lite godsaker få smyga sig in, eller? Din matchvikt kanske är något kilo plus där du står idag (eller sa jag någon dumt nu)?

Jag håller mina tummar för dig på alla sätt och vis!

Kram

Svar: Idag får jag äta något sött en gång i veckan och dricka ett glas vin en gång i veckan. Men ja, jag tycker fortfarande det är hårda regler och portionerna är små. Tre mål mat + 3 fruktmellanmål per dag. Men ja... Tack för dina tummar!! Kram
Fertilitetsresa

JZ79
2013-10-16 @ 21:20:54

Ja kostråden är inte så generösa, små portioner.. Hur går det med träningen? Jag unnar mig mer mat eller nått extra gott om jag tränar mer. På så vis fungerAr det någorlunda att hålla vikten. När
Livet är kaos och barnlösheten och alla Misslyckanden tar över å jag inte har ork att fokusera på maten så visar vågen plus.
..men du, fatta hur grymt bra jobbat det är att ändå hålla vikten så pass bra efter avslutad pulverdiet. Du är
Sååååå duktig!! När vi är klara hos dietisten får vi stötta varandra. Hur många ggr har du kvar hos Disa?

Kram!!

Svar: Jag har varit på resande fot nästan hela månaden så det har inte blivit mycket träning, mycket mat har det däremot blivit :( Jag har mitt sista möte hos henne i februari. Du då? Kram!
Fertilitetsresa

Cray
2013-10-19 @ 11:59:06

Hej, jag har läst många blogg.. och vet att många är fullt friska och väldigt unga med samma bekymmer. det blir inget baby. Jag skriver en checklista och ni får helt enkelt kolla efter om det är nåt som ni vill prova.

Köksvattnet: Dricksvatten innehåller mycket tungmetaller och annat som visa kvinnor är känsliga mot. Men det är nåt man aldrig tänker på. köp en vattenfilter så att ni har rent dricksvatten.

Zink tillskott. Svensk producerat 2 tab om dagen. på morgonen i samband med måltid.
Återställer hormonbalansen i kroppen samt stimulerar äggstockar samt lust.
Hos män ökar den spermieproduktionen och kvalitet (superpigga spermier)
och även hormon balans och lust även där.

Järn tillskott. Blutsaft som kan köpas på apotek. följ anvisningar.

Rökning, Socker, snabbmat, alkohol och mat med tillsatser undviker ni helt.

Grönsaker, färska mat varor är Plus!
Ät så lite fläskkött som möjligt, nött i lagom mängd. kyckling samt annat gott.
Promenera tillsammans och ta det lugnt och fundera inte så mycket över kroppen.

Efter 2 veckor kommer det mesta att bli mycket bättre. och 6-10 veckor kan ni börja märka hur ni båda mår bättre och känner er pigga!

Detta fungerade för 4 par som följde det. som nästan get upp allt hopp. ett av dessa var mitt ex tjejkusin som försökte i 6år bli gravid. Och följde dessa enkla anvisningar och slutade röka helt och gav det 3månader. Idag är det 7månader sedan dom fick sitt första barn en frisk flicka.

Jag hoppas att även ni kan lyckas med detta och vet att ni kan.

Mycket går inte att undersöka och få svar på och om så skulle det kosta stora mängder för att fastställa brist på vitaminer eller toxiner i kroppen som hämmar funktioner.

Men denna lista är recept och klinikfri.

Med varma hälsningar. Cray




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0