Nu blickar jag framåt!

Tack för alla snälla stödjande kommentarer! Men jag är säker jag är INTE gravid, fick min mens i helgen. Men alltså det här strecket spökade ju till typ allt! Och detta mitt i allt när jag skulle godkänna donatorn. Så då blev ju valet svårare såklart. Jag har ju sedan två månader tillbaka gått på medicin som skulle (eventuellt!) kunna öka chanserna för mig med lågt amh-värde att bli gravid. Fast de som har lyckats har gått på denna medicin i tre månader och jag hade bara hunnit gå på den i två månader när vi nu fick erbjudande om donator. Såklart gjorde ju detta att jag började fundera pom vi kanske skulle ge de det en månad till och se om det skulle funka i nästa cykel? Eller så var det ju det här OM jag faktiskt var gravid? Skulle jag våga säga nej till donatorn och hoppas att det faktiskt skulle leda till en hel graviditet med ett barn i slutändan?
 
Så många om... Som sedan visade sig inte spela någon som helst roll...
 
Jävla spökstreck! Bara för att jag skull få ångest bara liiite till. För jag har tydligen inte lidit tillräckligt mycket? Nej jag vet, inte bli bitter elller tycka synd om sig själv. Men som sagt: det var bara såå onödigt.
 
Men ja, jag lägger det bakom mig nu. Och helt ärligt för första gången på länge har jag faktiskt blicken riktad rakt fram, med bra mycket mer tilltro än på länge!
 
All kärlek till er fina bloggläsare
K
2013-09-26 @ 21:26:56
URL: http://motettliv.blogg.se

Dumma test! Men skönt att du blickar framåt :)
Kramar!

Svar: Kramar tillbaka!!
Fertilitetsresa

Jakteneftertotallycka
2013-09-27 @ 17:13:05
URL: http://jakteneftertotallycka.blogspot.se/

Jisses, här har jag visst missat något när jag inte läst bloggar på ett par dagar. Vilken hemsk känsla... Dumma streck!!! Skickar stora kramar

Svar: Ja verkligen!! Eller så var det korrekt och ett tidigt missfal, jag vet inte? :(
Fertilitetsresa

Jakteneftertotallycka
2013-09-29 @ 22:42:01
URL: http://jakteneftertotallycka.blogspot.se/

Ja kanske. Kanske en biokemisk graviditet där ägget fäste och sen släppte direkt. Fast man tycker ju att det borde ge åtminstone en tillstymmelse till streck dagen efter också i så fall. För strecket var ju inte såå svagt. Svårt att veta såklart.

Läste att du fått mail från koordinatorn nu. Häftigt! När börjar du?
Kram!

Svar: Jag börjar nu! Typ. Första sprutan tar jag i mitten på okt, ska göra vul i början på nov och i mitten på nov planeras att jag ska få ägg! Fast jag fattar det fortfaranade inte :)
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0