Tålamod är inte min bästa egenskap....

Jag är otåååålig!!
 
Av koordinatorn på kliniken i Helsingfors har jag fått beskedet att vi kan få göra äggdonationsbehandlingen november/december. Och OM jag har förstått det rätt så ska jag börja nedregleringen två månader innan (för att synkas med donatorn), dvs. i september/november - dvs. typ NU/snart!!
 
Åh jag vill bara få nya datum att se fram emot och förhålla mig till!! Och jag vill ha dem IGÅR!!! :)
Sindyrella1983
2013-09-12 @ 10:31:53

Så spännande... =) Men det är fruktansvärt jobbigt att behöva vänta på allt möjligt. Har inte heller så mycket tålamod alls längre. Men nu är det bara drygt 1,5 vecka kvar till min nästa cykel börjar. Jag börjar hoppas på att få börja även om jag lovat mig själv att inte hoppas för mycket!!
Kramar

Svar: Jaa det hoppas jag också!! :) Kramar
Fertilitetsresa

MammaLiv
2013-09-13 @ 12:36:47
URL: http://mammaliv.se/

Hur mycket du än förbereder dig så räcker inte tiden till. Försök gör så mycket som möjligt i förväg. Vi åker på tisdag och jag hinner inte med... (eller så skiter jag i allt jag inte hinner och satsar på min familj)

K

Spännande att ni snart är igång! Hoppas, hoppas med er!!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0