Kommentarer från RUL

Jag fick en liten påminnelse från Karin om att jag inte har berättat om hur vårt Ultraljud i vecka 19 gick. Tack för att du påminde mig, kommentarerna kommer här! :)
 
Eftersom de skulle kolla på två bebisar fick vi dubbelt så lång tid avsatt. Så i hela en timme lång jag och förundrades av våra solstrålar till mirakel i magen - helt underbart =D
 
Barnmorskan som utförde undersökningen var noga att påtala oss att hon först skulle titta runt och vara tyst innan hon sa något till oss, det betyder inte att något är fel utan att hon vill få en överblick först. Det var skönt att hon sa det, men ändå nervöst - till dess hon sa: "Här ligger en bebis och hjärtat slår fint och här ligger andra bebis och hjärtat tickar precis som det ska!" Phu! Såå skönt att få det bekräftat!!
 
Sedan följde en helt fantastisk filmvisning av våra små: i närbild, profil och you name it! Först kollade hon den bebis som för tillfället går under namnet "Tvilling 1", dvs. den som ligger med huvudet nedåt och sedan "Tvilling 2", som låg med huvudet uppåt (de kan bli att de byter namn beroende på om de byter plats eller läge). Vi fick se hjärnhalvorna, hjärtat med alla kammare (eller är det förmak?) med klaffar och blodgenomströmning. Hon räknade fingrar och tår. Mätte lårbenet, det är tydligen det som de har som referens på att kolla så att bebis växer som h*n ska.
 
Hon såg att de drack av fostervattnet, att det fanns urin i blåsan och att njurarna fungerade. Hon utbrast om ena bebisen "Oj den här måste vara jättekissenödig så full som den blåsan är!" lite kul att höra :) Hon tittade till och med på gomspalten, även om det egentligen inte ingår i undersökningen. Men som hon sa: ser jag det när jag går förbi så kollar jag! Fast den ena bebisen ville inte visa ansiktet så den kunde hon inte kolla.
 
Det var fascinerande att se hur de levde om inne i magen - allt utan att jag kände någonting? Men de kickar boxar snurrar runt typ hela tiden!! En av de bästa upplevelserna i mitt liv var det :)
 
Innan vi gick fick vi med oss en massa bilder och så sa de att vi skulle komma på nytt ultraljud v. 28 igen (fast det blev två extra i och med att jag blev kraftigt sjuk i influensan). Jag längtar att få se dem igen :) :)
C
2014-04-08 @ 21:18:57
URL: http://spyor.blogg.se

Visst är det helt fantastiskt vad man får se mycket detaljer på ultraljudet. Man ville ligga kvar där och titta tills man fick bebis på utsidan :) Kram

Svar: Haha ja eller hur?! :) Kram
Fertilitetsresa

JZ79
2014-04-09 @ 06:37:19
URL: http://jz79.wordpress.com

Grattis till lyckat rul :)
Gött att Bm tog lång tid på sig så ni fick titta å njuta av bebisarna <3 Häftigt att kunna se så många detaljer :)
Kram!!

Svar: Ja det är verkligen helt otroligt vad mycket man kan se!! :) Kramar
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0