Mammaklädesaffär i Göteborg?

I helgen ska jag och maken till Göteborg. Jag skulle gärna vilja köpa lite nya fina mammakläder. Är det någon som har tips om bra affärer i Göteborg?
 
Jag tycker det är svårt att köpa kläder på nätet. Ta som exempel: Jag köper toppar i storlek XL för att jag (förhoppningsvis!) ska kunna använda dem hela graviditeten. De jag har köpt på h&m är fortfarande jättestora, medan de jag köpt på mamalicious redan börjar bli för små...
 
Det här med mammakläder i sig är ett enda stort aber om du frågar mig. Svårt att hitta det som är snyggt som man kan använda på jobbet. Det mesta är enkla vardagskläder som funkar hemma men inte på jobbet och så finns det fina festklänningar, men däremellan är det svårt att hitta något :( Sen är det ju urtråkigt att köpa på h&m för "alla" går ju i de kläderna!
 
Jag gillar inte tights och oversizetröjor, vilket som annars hade vara praktiskt! Och sedan är det det här problemet med att kunna ha klänning/kjol utan att stödstrumporna stör.... Om det nu är möjligt att få till det??
Madeleine
2014-04-11 @ 10:31:03

Det finns tyvärr inte mer här än i någon annan stad! Det ligger dock en butik i början på Linnégatan som jag inte minns vad den heter, en liten butik med bara mammakläder, mest klänningar men även toppar och kjolar tror jag. Tar du spårvagn/buss tror jag hållplatsen heter Prinsgatan! Den ligger på vänster sida om du tittar upp mot Linnéplatsen till..:)
Lycka till!!

Fiffig
2014-04-11 @ 16:12:37
URL: http://fiffig.bloggo.nu

Och jag som aldrig känt mig så snygg i kläder som när jag var gravid! Men vi kanske har lite olika stil? Jag köpte två knälånga trikå-klänningar, väldigt basic och figurnära, på vero Moda som jag hade jättemycket. Både till jobb och fest. Ändrade bara ascesoarerna lite. Men jag hann ju inte få så stor mage som jag misstänker att du kommer få...

Kanske är det lite enklare klädmässigt att vara gravid på sommaren. Jag tänker att många sommarklänningar är ju skurna under bysten och bör funka.

Nu när jag ammar ska du veta att utbudet är ännu sämre. Bra för ekonomin men såå himla trist och svårt att hitta fina amningskläder!

Hoppas jag får titta på din mage snart :-)

Kram!

Linda
2014-04-11 @ 18:58:20

Lindex skall ha fått in en mammakollektion nu, den visas iallafall på deras hemsida. Så kika där. Sen tror jag Topshop ska ha lite mammakläder också. Fanns en bra affär på övrehusargatan i Linné men den har nyligen stängt. Finns bara på nätet nu, tror den heter lovely mama. Ha en mysig tur till Göteborg!

Elin
2014-04-11 @ 21:06:34
URL: http://somniafilios.wordpress.com

Jag tycker det är roligare med lite "oversize kläder" som sitter tajt runt magen och ett bälte/snöre under bysten så magen framhävs. Då finns det mycket fler allternativ

Alexandra
2014-04-12 @ 19:19:37

Det finns mycket fint på Esprit, iallafall på nätet, vet ej om det finns i butik. Jag upplevde tröjan som jag köpte som kanske lite snål runt midjan men det är ju fördelen med att kunna prova i butik.

Visst har alla kläder från HM eftersom det inte finns så mkt att välja på. Men jag var inne på HM o gbg för 2 helger sen och hittade en del som verkar funka som elegantare jobbkläder:)

Ninni
2014-04-12 @ 23:03:03

jag kör på mammabyxor, mest svarta, finns typ lite chinos aktiga, eller åt kostymbyxehållet :p nån vanlig mamma t-shirt eller linne, och nån kofta eller kavaj, som man har öppen, och nått halsband kanske.. funkar fin fint med stödstrumpor ;)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0