Oj oj..

Sakta men säkert börjar insikten med vad det innebär att ha tvillingar gå upp... Just nu börjar jag förstå hur mycket krångligare vissa saker kommer bli. Tex: hur sjutton ska man kunna åka tåg ensam med barnen? Hur ska jag få in vagnen på ett tåg? Jag ställde faktiskt den frågan till en återförsäljare till en barnvagn: går det ens att få in den på ett tåg? Hon svarade: jaa då det funkar på alla tunnelbanor. Varpå jag fick förklara att nu syftade jag inte på tunnelbanetåg utan vanliga tåg... Då hade hon inget svar. Hur ska jag orka lyfta in och ur en vagn i bilen? Hur ska jag komma in/ut på ICA:n? Med en tvillingvagn kommer jag aldrig att kunna ta rulltrappan utan måste alltid välja hissen så allt kommer ta typ fem gånger så lång tid. Jag menar inte att låta negativ, men dessa saker börjar gå upp för mig nu. Nu när jag tänker på det i min vardag: om jag hade barnen med mig nu hur skulle det se ut/gå? Det kommer inte bli lätt. Gäller att börja tänka på sådant här nu, så att vi kan förbereda oss :)
C
2014-02-16 @ 19:29:32
URL: http://spyor.blogg.se

Det är nog en rejäl omställning men det är ju bra att du tänker och planerar för det redan nu, det underlättar säkert :) Kram

A
2014-02-16 @ 19:47:25
URL: http://ilngtansvrld.blogg.se

Jag tänkte på just dig häromdagen. Från och med imorgon är jag ensam med bebis hemma och jag har lite lätt ångest inför detta. Då har jag bara ett barn att tänka på. Då tänkte jag på dig som ska göra de här sakerna med två barn. Jag tror nog att du kommer klara detta galant sedan när det är dags. :) Kram!

Svar: Hur har det gått för dig nu när du har varit ensam då? :) Kram!
Fertilitetsresa

SH
2014-02-16 @ 20:58:35

Om du kommer in på tågen och bussen låter du barnen ligga i vagnen. Men du kommer inse att det inte alltid får plats med vagnen
Hissar är ofta för små så bered dig på rulltrappor :/
Dörrar är alltid svåra att ta sig igenom med.

Men visserligen mer jobb.... Men så mycket mer kärlek :)
Jag finns här om du behöver

Svar: Ja kärleken är jag övertygad om <3 Insikten och därmed fahågorna kommer visst steg för steg. Om än i mycket små steg... :) Kram!
Fertilitetsresa

Mirakel
2014-02-17 @ 07:50:05

Intercity har familje vagn med större utrymmen (ska tom finnas hiss ?!)
X2000 har handikappvagn.
Borde gå m tvillingvagn. :) Kram

Svar: Ja det gör det säkert, men allt blir trixigt, undrar om jag någonsin kommer våga åka ensam med två + all packning...? Kram!
Fertilitetsresa

Anonym
2014-02-17 @ 22:07:11

Då har jag en jättebra lösning, införskaffa en sjal och bär ena barnet(eller båda) och ha en vagn. Registrera dig gärna på Sjalbarn.se och läs mer.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0