Växer åt alla håll!

Ja jag drar allt större storlekar nu och jag förstår ju att det här bara är början.. Mina tuttar börjar bli löjligt stora! Jag kan inte ha någon sv mina gamla bh:ar och den ena av de två som jag köpte nya är nu för liten. Jösses hur mycket större kan de bli - utan mjölk i?!?
 
Och att hitta mammakläder är inte lätt inte. Fast jag var inne i affären Cubus häromdagen och dör hittade jag tillräckligt stora kläder så det känns tryggt för framtiden. Men jag kan ju inte gärna köps kläder som bara är lite för stora, jag måste ju köpa så pass stora så att jag kan ha dem ända till slutet? Lite ekonomisk måste jag ju vara för det blir en hel del pengar.. Så jag provade några toppar och klänningar som var ca tre storlekar för stora som jag tror jag kan ha hela vägen till födseln. Men allvarligt jag såg ju inte klok ut i dessa tält?!
 
Och jag vill INTE gå i oversizetröjor och tajts, det är inte min stil. Och det funkar inte på jobbet heller. Så det är mest jeans (som jag egentligen inte heller gillar att ha på jobbet) top och kavaj. Men mina dagar i dessa plagg är räknade.. Jag måste köpa nytt och framför allt STÖRRE! Hur gör ni andra?
Hanna
2014-02-19 @ 18:40:56

Jag körde faktiskt på HMs gravidkläder, mest för att det var den enda affär hos oss som sålde såna. Funkade bra även om jag kanske inte tyckte att de var jättesnygga. Men bra mammajeans hade de iaf då tyckte jag! Sen passade jag på att köpa från deras reahylla och hittade där ett par jeans som jag gav typ 25 spänn för :) det tyckte jag att det var värt!

Svar: Samma här, bara h&m som säljer mammakläder, men det innebär också att "alla" går i de kläderna... :( Fast priset går ju inte att klaga på!! :)
Fertilitetsresa

Tackan
2014-02-19 @ 18:57:15
URL: http://farhuset.blogg.se/far/

Kolla Ellos, de har rätt ok utbud. Glam mome oxå

Hm har ju också en del .

Svar: Ja just det ja, Ellos det tänkte jag inte på - tack för tipset! :)
Fertilitetsresa

Tina
2014-02-19 @ 19:03:30

H&M, funkar kanon för mig, är vecka 25 med våra tvillingar och de passar fint än!

Svar: Det är ju bara det att "alla" går i gravkläder från h&m. Det känns lite tråkigt.. Men jag håller med om att det är praktiskt! :)
Fertilitetsresa

Cecilia
2014-02-19 @ 19:12:39
URL: http://bebiskarusellen.blogspot.se

Jag är ju nån vecka efter dig men börjar redan bli stor. Jag har köpt mammabyxor på nätet, jollyroom.se. Även jag måste vara välklädd på jobbet så jag har oxå topp o kavaj med mammabyxor. Men hur jag ska lösa det om typ 10 storlekar vet jag inte ;)

Svar: Snacka om utmaning!! ;)
Fertilitetsresa

Karin E
2014-02-20 @ 00:22:52

Jag tycker inte att du ska hålla på och köpa så många plagg i stora storlekar. Min erfarenhet är att det blir konstigt upptill (och jag hade inte bara mage utan blev också tillfälligt uppgraderad till F-kupa under graviditeterna, så jag förstår lite grand din utmaning). Der blir oformligt över ärmar och axlar.
Surfa runt lite, alltid är det någon mammasajt som har rea. Jag köpte fina jobbkläder på www.4mom.se. Framför allt en jättefin kjol.
HM:s baskläder är bra. Dessutom kan du alltid kolla på polarnopyrets secondhandsida på nätet, där finns säkert bra saker.

Men den riktigt goda nyheten är ju att du kommer att vara gravid i sommar. Då funkar mammaklänning och kofta (koftan i din vanliga storlek, strunta bara i att knäppa den) jättebra. I nödfall får man ha stödstrumpor till. Jag fick lov att ha gympadojor på slutet för att orka med långa jobbdagar, och det var ju inte så chict, men just klänningarna och koftan var verkligen mitt signum.
Kanske måste inte klänningarna och plaggen hänga med alla 40 veckorna. För det första blir det väl sällan 40 veckor med tvillingar. För det andra får man hoppas att du tar sommarledigt som övergår i gravidledigt inför förlossningen. Då kan du kanske tillåta dig att sunka i tajts och ts-hirt eller herrskjortor, långt från jobbet. Det är rätt skönt att bara lägga ned all fåfänga på slutet.

Svar: Många kloka kommentarer :) Och tack för tipsen (hade t.ex. inte en aning om att polarn och pyret hade begagnat?)!! Kram
Fertilitetsresa

Crosan
2014-02-20 @ 10:30:23

Jag har köpt mkt på tradera! Det har varit kläder från asos, HM och mom2mom. Supernöjd. Jättefina kläder till ett fantastiskt pris!:)) Överdelar har jag oftast mina vanliga. Möjligtvis en strl större men alltid med ett gravidlinne under!:)

Hoppas att du hittar något som känns bra för dig!

Kram

Svar: Tack för tipsen! :) Kram
Fertilitetsresa

Langtarefterbarn
2014-02-21 @ 11:58:37
URL: http://langtarefterbarn.wordpress.com

Jag förstår vad du menar. Är lite top-heavy från början om man säger så och mina tuttar är enorma nu.
Jag kör på HMs baskläder fortfarande och det funkar fint.
Som några skriver, kolla second hand. Det är så kort period och mycket bättre priser. :)
Kraam

Svar: Det är bara det att jag är så dålig på att hitta de bra sidorna på nätet :( Skulle gärna köpa bra och snygga begagnade kläder nu! :) Kramar tillbaka!!
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0