Bomber!!

Längtar tills jag får en mage att "hålla om", att ha något att prata till. Nu känner jag mig mest plufsig eftersom jag äter typ hela tiden.. Måste nog ändå köpa något gravidplagg snart för illamåendet blir värre om jag har något plagg som sitter åt det allra minsta runt magen. Tror jag köper mig en klänning eller två som jag kan växa i. 
 
Det som däremot markant har blivit större är tuttarna! Jösses... Jag kan inte stänga vinterkappan pga av dem! Har inte kunnat använda någon av mina bh:ar (utan att få fyra tuttar) på ett bra tag nu. Så jag har köpt två nya bh:ar, och då köpte jag amningsbh på en gång. Förhoppningsvis passar de som just amningsbh eller så blir de så-länge-bh under min graviditet?
 
Försöker och vill vara praktisk i det jag köper vad det gäller gravkläder så att jag kan använda dem så mycket som möjligt. Tips från någon insatt? Mottages tacksamt :)
Fröken Klänning
2014-01-26 @ 18:37:10
URL: http://frokenklanning.wordpress.com

Klänning är bäst alla dagar ;-) Har bara byxor när jag tränar.

Växande bröst händer här med, är inte så stor eller storbystad sen innan och känner väl helt ärligt att det är lite jobbigt att de blir större, mina bh:ar idag är liksom supermjuka utan skenor och direkt stöd, hoppas att det finns sånna i lite större storlek! Magen får dock gärna växa hur mycket den vill!

Jag tänkte köpa med en lång lite vidare kjol, tror det kan vara skönt sen när det blir lite varmt.

Svar: Haha roligt att Fröken Klänning tipsar om det! ;) Ja kjolar har jag också funderat på och sedan köpa vanliga stora basictoppar billigt på H&M :)
Fertilitetsresa

C
2014-01-26 @ 20:15:00
URL: http://spyor.blogg.se

Lever typ i klänningar och tunikor. Perfekt när man var gravid för då kunde man köpa gravidtights och klara sig ganska länge men sedan ville jag unna mig fina gravidklänningar 😉 Kan varmt tipsa om att handla från Asos.com vår valuta är ju ganska stark så det är billigt plus att det är fri frakt. Beställde mycket därifrån :) Kram

Svar: Ska kolla upp asos - tack för tipset! Kram
Fertilitetsresa

karin
2014-01-26 @ 20:30:42
URL: http://villbli3.bloggplatsen.se

Jag tycker att asos är bäst och HM. HM har riktigt sköna gravidjeans och gravidtreggings! Bh är svårt tycker jag.. Jag har liten byst från början men jag har fått öka storleken ett par ggr redan och ännu är det ju inte dags.. Bygel-bh sägs riskera att mjölkkanalerna förstörs, så du vet :) Kolla in REAn på asos, finns massor av fina gravidplagg billigt där!

Kram

Svar: Tack för bra tips!! :) Kram
Fertilitetsresa

Frida
2014-01-27 @ 05:46:19
URL: http://minbebis.com/blogg/komtillmig/

Grattis till graviditeten :)

Svar: Taack :)
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0