Bm vs Bm

3kommentarer

Gårdagens besök hos barnmorskan gav följande resultat:

  • Blodtryck 138/82
  • Ingen äggvita i urinen
  • Ettan 156 hjärtslag, Tvåan 148 hjärtslag
  • Anmält BVC
Min ordinarie barnmorska har gått på semester så jag hade en ny och jag gillar henne såå mycket!! Jag tror jag ska försöka byta till henne? Alltså denna barnmorskan sa alla rätta saker enligt mig: hon kan svara på mina frågor hon ställde frågor till MIG, hon såg felaktigheter i min journal och rättade till det med mera.
 
Som konkret exempel hade hon koll på varför det inte finns SF-måttskurva för tvillingar, vilket den andra bm inte hade en aning om. Denna nya bm frågade mig om jag visste vad det är för kön på barnen när jag svarade ja frågade hon är det hemligt? Varpå jag VALDE att berätta för henne (ni kommer ihåg hur jag kände mig lurad att svara bm på Fl?) - hon brydde sig om MIG vad JAG ville och vad som är okej för MIG. Som sagt jag gillar henne :) :)
 
Vi pratade en hel del om förberedelser och hon förklarade ang förlossningen. Det kändes bra, hon gav trygghet :)
Gravid, att vänta tvillingar, barnmorska, blodtryck, blogg om tvillinggraviditet, bloggar om graviditet, bvc, gravid genom äggdonation, graviditet, hjärtslag, tvillinggraviditet, äggvita i urinen,

3 kommentarer

Ronja

02 Jul 2014 13:41

Kul att du hittat en som funkar bra och som du gillar :)

Millis

02 Jul 2014 13:42

Vad kul att du hittat den rätta bm, synd att ni inte fick träffas tidigare :-/ måste kännas toppen nu när man fått tag på nån man verkligen gillar, så jag tycker absolut du ska byta till henne om det finns möjlighet. Kram

Camilla

02 Jul 2014 23:51

Varför fanns ingen justerad SF kurva för tvillingar?

Svar: Att mäta magen kan aldrig tala om hur BÅDA barnen växer, ena barnet kan tex. sluta växa samtidigt som måttet ökar i och med att andra barnet växer. Det är därför tvillinggraviditeter kollas med ultraljud :)
Fertilitetsresa

Kommentera

Publiceras ej