Det händer grejer!

2kommentarer

Jag tror det börjar hända saker! Ja inte så att det är förlossning på gång nu eller de närmaste dagarna. Men jag skulle bli väldigt förvånad om det inte sker inom en vecka eller två!

I två dagar har jag haft ordentliga förvärkar som hållit i sig i flera timmar. De gör ont, även om de inte smärtar, och däremellan kraftiga sammandragningar så att hela magen är stenhård och rund som en boll! Att lägga sig ner lugnar ned det hela men tar inte bort det helt och hållet. Därutöver kommer "huggen i underlivet" från och till, som elektriska stötar som gör riktigt ont men försvinner lika fort som de kommer - smärtsamma hugg som jag INTE gillar!

Tycker det är lite läskigt att det fortfarande är så svårt att ta in att det faktiskt kommer ske? Vi ska bli föräldrar! Jag ska bli mamma till två (!) barn!! Men jag får å andra sidan ofta kommentaren "det kommer du inte fatta förrän du har dem i din famn!" Så kanske är det ändå inte så konstigt?

Spännande! Läskigt.. Mycket längtan <3

2 kommentarer

tanniz

03 Jul 2014 22:57

Ja nu är det så nära att längtan bara blir starkare. Snart så får du träffa dina små. Vet inte om du skrivit om det men vad planeras det för? Vanlig eller snitt?
Kram

Maja

04 Jul 2014 13:29

Jag tänker på dig och är så glad för er skull!! Så underbart att de snart är här:-)
Så spännande, snart förlossning och era älskade barn är här.

Jag gjorde FET igår:-) Nu hoppas vi på att våra två guld embryon vill fästa den här gången!!

Lycka till med allt!

Kram
Maja

Svar: Tack snälla :) Och DU - stort lycka till!! Håller tummarna för er!! Många kramar tillbaka
Fertilitetsresa

Kommentera

Publiceras ej