Något är annorlunda?

4kommentarer

På något sätt har jag gått in i ett nytt skede i graviditeten för det känns annorlunda. Började igår eller förgår? Känner mig mycket tyngre, eller jag magen känns mycket tyngre. Har mer ont i ryggen, magen är oftare hård och ilningarna utåt ljumskarna är fler. Fast främst känns det som magknip, inte menssmärts-känsla?
 
Åt 3/4 pizza igår, det kan också ha bidragit förstås... Har sovit väldigt dåligt de senaste två nätterna. Till saken hör också (eventuellt?) att jag läser böcker om förlossning. Så kanske det är psyket som spökar? Jag känner verkligen att jag inte är mentalt redo att föda än! Är nu i vecka 33, 50 % av tvillinggraviditeterna föder innan vecka 37...
 
Läser om tecken på tidig förlossning, men de klassiska tecknen stämmer inte på mig, ni vet vad det gäller vattenavgång, slempropp, oregelbundna/regelbundna sammandragningar etc.. Usch jag vet inte, men jag hakar upp mig på min känsla, något har förändrats! Fast det kanske bara är ett naturligt skede? Ja, jag vet inte...
Gravid, att vänta tvillingar, blogg om tvillinggraviditet, bloggar om graviditet, farhågor vid graviditet, förlossning, gravid genom äggdonation, gravid med tvillingar, gravid med tvillingar vecka 33, gravid vecka 33, gravidbloggar, graviditet, graviditetssymptom, gravidmage, tecken på tidig förlossning, tvillingar, tvillinggraviditet, tvillingmage,

4 kommentarer

A

14 Jun 2014 15:17

Det låter ju som att något är på gång, behöver väl inte nödvändigtvis vara förlossning.. :-) Men kanske att kroppen laddar upp? Det känns som om din graviditet flugit iväg alltså. Samtidigt som jag är 5 veckor efter eran graviditet. Galet! :-) Tänk att ni snart har era små guldklimpar hos er. Som ni kämpat! Fantastiskt.

Svar: Jaa det är verkligen med stor tacksamhet jag blickar framåt och minns bakåt <3 Kram
Fertilitetsresa

C

14 Jun 2014 16:55

Tveka inte att ringa förlossningen om du får en känsla av att det förändras till det negativa.. Det behöver ju inte alls vara någon fara men jag vet att vissa tycker det kan vara jobbigt att ringa på bara en känsla liksom.
Så spännande att du snart har två små bebisar <3 Kram

Svar: Ja jag tillhör nog den skaran, vill inte verka hispig liksom? Ja jag har mycket att se ram emot <3 <3 Kramar tillbaka!!
Fertilitetsresa

ninni

14 Jun 2014 18:21

Förstår precis vad du menar. Har exakt samma känsla i kroppen. Är i v.38 fast harbara en bebis där inne. När jag va hos barnmorskan sa hon att bebis hade fixerat sig. Börjar tänka att de kanske är därför. Eller så känner man på sig att de är på g. Försök föreställa dig att de kan hända närsom. Jag har gjort de ett par dagar. Och jag har gått ifrån "åh nej hon kan inte komma nu" till "åh nej hon måste komma nu" ;)

Svar: Det var ett klokt tips! Jag ska försöka mig på den affirmationen! :) För just nu skräms jag mest... Så tack! Kram
Fertilitetsresa

Camilla

16 Jun 2014 07:12

Det kan vara att du förbereder dig mer mentalt och därmed känns det mer i kroppen. Jag önskar att jag också skulle få en slags föraning att något var på gång, om det var det. Kommer nog ha alla tentakler ute veckorna innan.

Svar: Ja jag tror nog att det är så.... Fast just nu skrämmer det mig mest :(
Fertilitetsresa

Kommentera

Publiceras ej