Dryyyygt

Alltså jag tycker det är olidligt dryga dagar fram tills ultraljudet nästa vecka - jag vill se mina bebisar NU!! Okej magen växer, med råge typ så det syns från en dag till en annan. Illamåendet är min ständiga följeslagare. Men jag känner dem inte :(
 
Snälla söta fina rara bebisar ge er till känna så jag kan få en liten "lugn-fix" - please?!
Bella
2014-03-06 @ 15:15:13
URL: http://bellabellam.blogg.se

Förstår hur du känner. Jag tyckte det var helt olidliga veckor från att man började förvänta sig att känna bebis tills det faktiskt hände.
Jag kände i v22-23 nångång på allvar. Och jag lovar dig, det kommer!! Och det är underbart!! Men jag vet exakt hur långa dessa veckor känns som sagt.
MEN du har faktiskt hört båda deras hjärtljud. Så försök låta det lugna dig så länge. Det är fullkomligt normalt att inte känna ännu i den vecka du är nu.
Och snart har du RUL som kommer vara helt fantastiskt!!
Kram Bella

Svar: Ja jag vet.. Men jag tänker att två bebisar på 20 cm vardera är ju som en bebis i typ v 30 lr nåt så det BORDE ju kännas nu? :( Men ja, du har rätt jag får ge mig till tåls *biterpånaglarna*
Fertilitetsresa

karin
2014-03-06 @ 16:08:16
URL: http://villbli3.bloggplatsen.se

Usch ja.. Jag kände rätt tidigt men efter första 2 känningarna dröjde det en hel vecka till gång nr 3. Jag vet att jag tänkte att jag hellre hade känt lite senare än att ha ett sånt långt uppbehåll.. Man blir aldrig riktigt nöjd (eller lugn) ;)
Hoppas att dagarna snabbar på!
Kram

tanniz
2014-03-06 @ 18:53:51
URL: http://tanniz.bloggo.nu

Usch ja den ständiga oron för brist på rörelser. Ibörjan mer sällan å även nu så är vissa dagar mer aktiva än andra. Så jobbigt att det är så olika.
Förstår att det är segt till RUL. Men så roligt när du får se dem igen :)
kram

mari
2014-03-06 @ 20:15:04

Jag antar attityd du testat allt för att försöka känna dem? För mig funkade det från v.18 att ligga platt på rygg och ha handen/händerna typ strax underbart naveln så dröjde det inte länge innan jag kunde känna av ett "flimmer" där inne, jag tyckte det var mycket enklare att känna bebis när jag även hade handen på magen.. hoppas du känner dem snart!

Svar: Eller så är det jag som inte fattar hur det ska kännas? Men alla beskrivningar jag läst eller hört stämmer inte in på mig? Ska bli väldigt skönt att se dem på ultraljud på fredag! Kram
Fertilitetsresa

Leah / hael
2014-03-10 @ 14:52:00
URL: http://hael.blogg.se/

Oh ja det var så olidligt tråkigt att vänta på ultraljuds dagen. Man vill ju titta på den/dom varje daaaag :D

Svar: Eller hur?!! ;)
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0