Funderingar som består...

Jag valde att inte kontakta Bm idag. Jag är fortfarande orolig, men jag vet inte vad jag ska säga? Jag tror att de bara kommer prata bort det med att det är helt naturligt och att jag lika väl kan vänta till det inplanerade ultraljudet om en vecka. Efter att ha pratat med några via mail och Fb m m så finns det ju faktorer som påverkar att jag ännu inget känt:
1) Jag är förstagångsförälder
2) Jag har bakåtlutande livmoder
3) Jag vet inte om moderkakan ligger framför eller inte (vilket skulle kunna påverka)
 
Min man är inte orolig, han menar att magen växer. Jag menar att det kan han inte se och att det inte säger något om hur BÅDA bebisarna mår. Men jag har inget att gå på förutom att jag ÖNSKADE att jag kände dem. JAG tycker att jag borde göra det eftersom de är TVÅ. Men läkaren sa ju att det kunde dröja till vecka 20 innan jag känner dem...
 
Så jag tror jag väntar tills näste vecka. Men åh vad jag önskar att jag kunde känna dem!!
Illamåendet håller dock i sig :s
pia
2014-03-03 @ 12:49:30

Jag har tvillingar och när jag väntade barnen så var det inte mycket jag kände av att det rördes på sig osv...helt enkelt så var där inte plats för dom att röra på sig så mycket...kram

Karin
2014-03-03 @ 13:20:11

Det kommer ska du se.. Jag har inte känt nåt förens runt v20 med två graviditeter. Man vet knappt vad man ska känna heller för den delen vid första tillfället.. :-) ett kurr i magen kan i själva verket varit nåt annat som gjort sig till känna. Försök släppa det så kommer det när du minst anar det. Lycka till!

Elin
2014-03-03 @ 14:32:36
URL: http://somniafilios.wordpress.com

Blir du mycket orolig kan du ju alltid se över tanken på doppler. Jag har en, väldigt lite använd men den stillar oron väldigt snabbt!.

Jeanette
2014-03-03 @ 15:05:26
URL: http://www.nskan.blogg.se

Hej! Åh vad jag känner igen mig! Är nu i vecka 19+1 och känner inget... Har vårat UL nästa tisdag men det är en sån jobbig väntan. Försökte få tag i vår bm idag för att få komma in och lyssna på bebbe men hon har sportlov (?!) tänker dock ringa till en annan bm mottagning imorgon då vi liks ska byta och be om att få komma så fort som möjligt. Det brukar inte vara något problem då vi har den bakgrund som vi har (med avstannad graviditet) plus att det går rätt fort att bara lyssna på magen. När du är så orolig tycker jag att ni ska stå på er för att få kolla så allt står rätt till :) jättekram till dig och bebisarna!

C
2014-03-03 @ 17:49:28
URL: http://spyor.blogg.se

Jag kände inga rörelser förrän efter RUL. Har också bakåtlutande livmoder. Hade moderkakan i bakvägg men trots det fanns det inte ens något som jag kunde missta för rörelser tidigare. Kram

Karin
2014-03-03 @ 20:08:25
URL: http://hurslutardet.wordpress.com

Jag kände exakt likadant, jag är väl en vecka före dig, och jag skrev typ samma sak i min blogg förra veckan. Jag försökte få till ett extra besök hos BM, efter mycket velande, men det var svårt då hon var ledig och jag istället blev hänvisad hela tiden. Fick dock tipset av en BM att det är lättare att boka om en tid än att få en ny, så jag testade det och fick RUL en vecka tidigare. Jag är så nöjd över att jag gjorde det till slut.

Först tänkte jag att en vecka kan jag väl bita ihop. Men varför? När man kan få veta fakta och må bra istället?!

Jag fick veta att moderkakan är i framvägg, skönt att veta!

Så bit inte ihop utan försök få en tidigare tid. Lycka till!

Dustpuppy
2014-03-03 @ 20:30:15

De första rörelserna är så lätta så det är först i efterhand man förstår att vissa kurr i magen inte var luft. Jag tyckte att de första var som om en fisk helt lätt strök med en fena på insidan och ibland var det någon som väldigt lätt knackade inifrån. Mycket lätt att missta för gaser i magen. Du kommer snart märka det, det är inte lång tid kvar.

/Dustpuppy

K
2014-03-04 @ 08:48:33
URL: http://motettliv.blogg.se

du kan ju ring BM och be om att få lyssna på deras hjärtan, det fick jag göra i vecka 15 fast än det inte är rutin förrän v20 till 25. eller prova att boka om dit rul. Din BM kommer att förstå att du är orolig. Jag blev avrådd från att skaffa en egen doppler då det kan vara svårt att på egen hand hitta hjärtljuden och då blir man bara ännu mer orolig.
stor kram!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0