Drömmen är inte verklighet.

Usch drömde inatt att jag av misstag åt flera små scones! Jag hade glömt bort att jag inte får äta och tre-fyra stycken slank ned på ett kick!! Jag tror det är mitt undermedvetna som försöker påminna mig? Nu är det 73 dagar kvar på dieten!
 
Jag måste ändå säga att jag tycker det går mycket bättre än jag hade kunnat förvänta mig, med undantag för efter kl. 18 - då är jag sanslöst trött och orkeslös (och säker inge rolig att hänga med) :(
 
Det är lite svårt med sociala tillställningar, eftersom jag inte vill berätta om dieten. Alltså, man kan inte bara säga att man går på diet det kommer ju mängder av följdfrågor och jag vill inte berätta om forskningsstudien eller vår ofrivilliga barnlöshet eller den kommande ivf:en. Så... jag säger att jag har lite svårt att äta just nu och vill inte prata om det... Tja människor får väl tro vad de vill? Jag vet inte?
 
Tack för alla era peppningar - jag uppskattar dem ENORMT!!
Maria
2012-11-09 @ 15:30:25
URL: http://kampfisken.bloggplatsen.se/

vrid om sanningen lite med en vit lögn... Säg "som det är" att du går på en diet för du är med i en studie för du ligger i riskzonen för typ 2 diabetes. För går man ner i vikt försvinner risken för typ 2 diabets, och har man det kan även den försvinna.

Då får du extra peppning av vänner och bekanta som inte vet om eran fertilitetsresa.
Så jonglera lite med sanningen så du får extra stöd och peppning, för även om du är GRYMT duktig så är det skönt med extra stöd.

Ha en fin helg!

Svar: Förstår din tanke :) Men jag fortsätter nog på linjen "jag vill inte prata om det" och hoppas att de respekterar det. Faktiskt samma jag kör med om någon frågar om vi "inte vill ha barn?" ..
Önskar dig också en skön helg! :)
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0