Fars dag 2013

Om vi har tur kan jag fira min man nästa år - som far till mitt barn
 
 
alexandra
2012-11-11 @ 19:07:11
URL: http://mlbloggen.blogg.se

håller tummarna för det ;)

Svar: Tack :)
Fertilitetsresa

Önskanomettbarn
2012-11-11 @ 19:55:20
URL: http://onskanomettbarn.spotlife.se

Hoppas vi får fira nästa år!! En extra jobbig dag idag, då man gärna vill fira med sin älskade,

Svar: Jaaa det hoppas vi på!! :D
Fertilitetsresa

Ingrid
2012-11-12 @ 12:29:00

Hej, Jag har varrit borta i några dagar och har nu läst ikapp vad du har skrivit. Jag vill först bara säga att du borde kontakta någon läkare som kan lite om din hypotyreos. Det är jätteviktigt att du ligger rätt, ligger du fel kan du ju ha mycket svårare att bli gravid, du kan få missfall och ditt barn kan få hjärnskador. Jag vill inte skrämma upp dig men det verkar som att man inte behöver ligga så jättemycket fel för att det kan påverka fostret. Så snälla prata med tex IVF kliniken dem brukar ju ha koll på detta.

Du verkar annars vid ganska gott mod, vad skönt att dieten inte är bara helt fruktansvärd, jag beundrar verkligen det du gör.

Jag förstår verkligen din svårighet att glädjas över andra som blir gravida. Jag förstår också om det är svårt att läsa om mig som faktiskt hör till den kategorin, även om det är svårt att tro själv. Men jag hoppas även att jag kan ge dig lite hopp om att någon i samma situation som du med samma frustration och ångest faktiskt kan lyckas mha IVF : )




Svar: Välkommen tillbaka och tack för dina fina ord!!Jag uppskattar verkligen dina "varningens ord" och jag ska kolla upp detta med IVF-kliniken.
Låter kanske konstigt men jag blir INTE ALLS ledsedn av att lyssna till dig och din graviditet - du är förebilden och mitt högst efterlängtade mål - du är på den plats nu som jag önskar komma till. Det är skönt att höra att ivf-behandling kan fungera. DU var med från min början och jag har alltid till 100% glädts MED dig :)
Synd egentligen att det funkar olika hur jag känner för olika personer, men tyvärr är det väl så att jag har lättare att glädjas med dem som har haft svårigheter att bli gravida än dem som haar blivit det lätt. Orättvist och dumt att resonera/tänka så, men så känns det i magen.
Jag hoppas du vill fortsätta att delge mig vad som händere med dig!
Kramar
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0