Gillar hur kroppen svarar :)

Igår var jag på Sahlgrenska, vågen visade förträffliga siffror! Sköterskan berättade att jag låg på den övre kurvan av "IVF-flickorna" (de som har gått ned mest) såhär långt i alla fall - och är det någon kurva man vill ligga på så är det ju den :) Det här gör det lättare att ta att jag för en vecka sedan hade stått still på vågen i TVÅ VECKOR (!!) det var ruskigt tufft!! Så det här känns verkligen värt det!
 
Samtidigt vill jag verkligen säga att jag inte har gjort mig mer förtjänt än någon annan (som också följer dieten till punkt och pricka och inte fuskar en endaste pytteliten gång!) att gå ned lite extra mycket, för det enda jag gör är att äta min 4 shakes per dag, varken mer eller mindre. Mer kan jag inte göra, sen återstår det bara at se hur kroppen reagerar på det. Såhär långt är jag fantastiskt glad över att min kropp svarar så bra på dieten som den gör (förutom att den har extra långa platåer...)!
 
 
alexandra
2012-11-27 @ 09:36:01
URL: http://mlbloggen.blogg.se

du är verkligen värd varje gram du går ner, du är verkligen stark. kram :)

Svar: Tack för dina ord! Ja det känner verkligen som belöning varje gram som går bort gör det mödan värt - för då är jag (förhoppningsvis!) närmare mitt mål: vårt barn :) Kram!
Fertilitetsresa

L
2012-11-27 @ 12:39:42
URL: http://www.thatsliife.wordpress.com

Får jag fråga, hur lång du är och hur mycket du vägde från början och hur mycket du vill/ska gå ned? KRAM L

Svar: Hej L!Jag har valt att inte berätta vad jag väger (känsliug fråga för mig, inte ens min man vet! ;)) eller hur många kilo jag går ner. Däremot har jag en önskan om hur många kilon jag ska gå ned, hittills har jag gått ned ca 40% av dem. GÅr in i vecka 6 av 12 nu..,
Däremot kan jag berätta att de talat om för mig att "IVF-flickorna" i studien har gått ned mellan 10-17 kg....
Kram tillbaka :)
Fertilitetsresa

M
2012-11-27 @ 17:41:46

Kul! Det är dig väl unt efter allt slit!

Svar: Tack :)
Fertilitetsresa

cohen
2012-11-27 @ 20:32:31
URL: http://www.ettlivblirtill.wordpress.com

You go girl!!! :)

Svar: Yey!!
Fertilitetsresa

Lilla s
2012-11-28 @ 07:21:46

Roligt att det blir resultat! Och du- oroa dig inte för kaffet. Jag tror verkligen inte att det är av avgörande faktor. Kramar

Svar: Kram till dig också :)
Fertilitetsresa

L
2012-11-28 @ 07:31:54
URL: http://thatsliife.wordpress.com/

Okej jag förstår! 40% är jätte bra ju :)

Svar: Tack för att du förstår! Ja so far är jag nöjd :)
Fertilitetsresa

Ingrid
2012-11-28 @ 09:58:56

Härligt jobbat! Jag tycker du är skitduktig, snart är du i mål. Hoppas att du har sett ut något riktigt fint som du ska få när du orkat kämpat dig igenom den här perioden.

KUB-testet får du redan på med än gång om du har lämnat blodprov någon vecka innan. Jag hade bra världen så det var skönt.

Svar: Hmm borde nog ha ett sådant mål ja, det ska jag fundera ut!Såå skönt att allt går bra för dig och lill* barnet!!
Sköt om er :) Kram
Fertilitetsresa

Solitude
2012-11-30 @ 08:35:01

Bra kämpat! Du är så tapper som orkar hålla på med dieten! Vad härligt att det börjar märkas av, då är det förmodligen mera peppande att orka fortsätta. Kram på dig :-)

Svar: Ja det är det verkligen! Tack & kram tillbaka :)Förresten, hur gick det i torsdags 29/11?
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0