Hormonstart 22 januari 2013!

Hanna som skriver bloggen Livet går vidare (som jag tyvärr inte kan kommentera på?) frågade när vi ska börja med ivf:n. Och vid ett möte på Sahlgrenska, kring dieten, fick jag reda på att jag ska börja äta igen den 21 januari och dagen efter ska jag börja med hormonerna. Oj då, det hade vi inte fått information om tidigare! Nu har jag skickat fråga till en av sköterskorna på reproduktion och frågat vad som gäller, för vi måste väl komma på ett besök innan och få mer information? Eller jag vet inte...?
 
Återkommer när jag vet mer :)
Hanna
2012-11-12 @ 10:21:32
URL: http://lifegoeson79.blogspot.se/

Vad konstigt att du inte kan kommentera på min, måste kolla upp om jag har någon inställning för visst har du kunnat göra det tidigare? Härligt då har du ett datum att se fram emot! Hoppas det kan göra att det går lite lättare med dieten! Hur går det för dig?
Kram

Svar: Nu gick det att kommentera!! Har du ändrat något?Dieten är en kamp mest hela tiden faktiskt men jag har lovat mig själv att fixa den - utan att fuska en endaste gång, och det kommer jag att hålla - jag sviker inte mina löften till mig själv ;)
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0