Alternativa metoder

Vilka ("alternativa") metoder har ni provat för att bli gravida?
 
Jag har provat:
Träffat "sierska/medium"
Det här är egentligen fel namn på denna underbara kvinna, men jag vet inte vad jag ska kalla henne korrekt? Hon kan iaf titta in i framtiden, men även berätta om ens tidigare liv, om skyddsänglar vi har eller männsikor som har lämnat jordelivet. JAG tror på henne. Jag har kollegor som hon har berättat sanningar för, både roliga och sådana som kan beskrivas som "kusliga". När man kommer dit kan man förbereda frågor som man vill att hon ska besvara, jag frågade om jag skulle få barn. Hon har sett att jag blir med barn men hon har också sett att "det kommer inte bli lätt" - jag håller hårt, så hårt jag bara kan fast vid hennes ord och jag tror det är sant - för jag vill det så förtvivlat gärna!!
 
Zonterapi
"Mediumet" rekommendera mig att prova Zonterapi, så det har jag gjort. Man halvligger/sitter som på en upphöjd brits, kvinnan i fråga körde något verktyg på olika zoner på min fot. Lite skön-ont, men faktiskt mest ont och emellanåt riktigt ont! Men hon var snäll, jag berättade varför jag var där. Andra gången jag kom berättade hon att hon pratat med sina kollegor och de hade tillsammans kommit fram till att hon skulle bearbeta mina äggstockar. Sedan sa hon att jag skulle tänka vänligt till min livmoder, men också lite uppfodrande så att den förstår vad jag vill och förväntar mig av den - att förbereda och ta emot ett barn! Hon rekommenderade mig även att bära röda detaljer, typ på trosorna eller likanande. Denna kvinna är helt övertygad om att jag kommer få barn, hon "känner det" säger hon. Uppenbarligen har inget hänt, men jag skulle kunna tänka mig att gå tillbaka och försöka igen..
 
Homeopat, ätit guld
"Mediumet" tyckte även att jag borde få i mig mer "guld", så jag uppsökte en homeopat, en mycket intressant, givande och trevlig upplevelse! Det visade sig att jag är en "pulsatilla". Ja hon berättade mycket, men det hanldar bara om mig och intresserar inte er skulle jag tro. Men guld åt jag fördelat på tre gånger per dag under tre veckor.
 
Minskad kafferanson
Från att ha varit en storkonsument av kaffe har jag nu minskat ner till två koppar om dagen. "Mediumet" sa att jag bör undvika kagge och sovker, jag håller mig skapligt borta från båda!
 
Akupunktur (dock inte av den orsaken)
Jag har problem med nacken och får akupunktur med jämna mellanrum. Så jag tar inte akupunktur för att bli med barn men jag har förstått att det kan vara en metod för att öka chnserna för att bli gravid?
 
Vad har ni provat? Berätta! Jag är nyfiken!!

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0