Hur går det för er ruvare?

Några av mina fina bloggläsare är ju ruvare. Hur går det för er? Jag vet iaf två som jag tror testar i dagarna? Hur har det gått?? Jag tänker på ER!!
 
Hoppas för er skull!!
 
Kramar
M
2012-09-28 @ 13:19:54

Jag är på RD 9 (om man räknar ET-dagen som dag 0 vilket många verkar göra). I en vanlig cykel skulle min mens börja droppa igång under helgen och jag är ärligt talat LIVRÄDD varje gång jag går på toa nu. Så det är inte så himla kul, faktiskt! Jag pendlar mellan att vilja hoppas lite till, och att vilja veta NU oavsett besked. Hade massor av symptom första veckan men de försvann typ i tisdags vilket borde stämma med att ägglossningssprutan gick ur kroppen. Så nu mår jag fysiskt typ som vanligt, men skulle mycket hellre må pyton och ha större förhoppningar om framgång...

Lyckligtvis ska jag åka bort med goda vänner (som vet om min situation) i helgen, så jag hoppas på lite distraktion. Och tur!

Kram och trevlig helg till dig och alla bloggläsare!

Svar: Åh vad många känslor du måste gå igenom nu!? Förstår att du är livrädd, vad annat kan du vara? Jag önskar jag kunde säga några betryggande ord, men jag vet ju ingenting och det du går igenom har jag ingen erfarenhet av. Men jag förstår vad du menar med att du änskar att du mådde pyton (för det vore ju positivt i detta fall) och att du vill ha ett besked oavsett.Det är no bra att du åker bort och får miljöombyte i helgen - hoppas dina vänner distraherar bra! Kram och lycka till jag tänker på dig!
Fertilitetsresa

Ingrid
2012-09-29 @ 10:59:52

Vaknade kl 5 i morse och var kissnödig, jag höll mig till kl 6 och började prata med min man för att han skulle vakna. jag måste kissa! Han förstod inte problematiken det är väl bara att kissa då! Jag suckar, här har man knappt kunnat sova och han har glömt att det är den stora testardagen idag. Jag kissar i en mugg som så många gånger tidigare och sedan är det 2 min lång väntan. Vänder sedan på Stickan och ett plus gnistrar i rutan. Jag bara ler, min man kan inte tro det och börjar läsa igenom beskrivningen för testet igen för det kan ju inte stämma. Jo det stämmer nog faktiskt men det är så svårt att förstå. Så nu är det bara att ta en dag i taget och hoppas på att det går hela vägen denna gång. Jag är sååååå glad! Jag ville bara berätta att det faktiskt är möjligt.

Svar: Din kommentar var det sista jag hann läsa innan jag steg på flyget för en vecka sedan och jag blev så glaaad!! Berättade om det för min man och han blev också glad :)Jag har haft dåligt samvete för att jag inte har kunna svara tillbaka till dig på en gång men jag kan LOVA dig att jag har tänkt på dig många gånger under semestern - när jag har svalkat mig i badet, njutit av solen, drömt mig bort i horisonten - ja då har jag tänkt på dig! Hur går det för dig? Allt bra?? Vill ge dig massor av kramar och jag är såå lcykligt för din/er skull!!!
Fertilitetsresa

Lilla S
2012-09-29 @ 13:47:15

Gott "fertilitetsresan" att resultatet var bra.

Stort GRATTIS till dig och ditt + Ingrid!

Svar: Tack :)
Fertilitetsresa

Hanna
2012-09-29 @ 20:12:29
URL: http://lifegoeson79.blogspot.se

Grattis Ingrid!!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0