Tonårsmorsor

Ett program jag tittar på emellanåt är Teen Mom på MTV
 
 
Sådana här realityshows faschinerar mig. Samtidigt känns det orättvist hur dessa tonårsföräldrar kämpar för att få det att gå ihop, oftast har de ju inte planerat att bli föräldrar och barnen blir såklart lidande. Och här står jag 37 år och min högsta önskan är att bli gravid :( Livet är olika.
Lilla S
2012-09-17 @ 14:45:31

Välkommen tillbaka, kul att du bloggar igen :-) Lite uppdatering från min sida; hormonproverna var "bra", de visade också att jag hade ÄL. Så nu är nästa del av utredningen en spolning här senare i höst. Annars mens idag så är med 99,99999999 % chans säkerhet inte gravid :-0

Svar: Aha, då ligger jag steget före dig med andra ord? Jag gjorde ju min spolning i mitten av augusti. Väntar på att få komma till första IVF-besöket på Sahlgrenska nov/dec. Vilket sjukhusområde tillhör du/var kommer du antagligen göra din ivf (om du vill berätta)?Skönt att du har ÅL iaf! Jag väntar också min mens, kan inte låta bli att hoppas att jag ska vara en av de procenten som lyckas bli gravid efter spolning! Ledsamt att få mens, men samtidgt också början på en ny cykel = en ny chans att bli gravid. Sorg först sedan lite hoppfullhet förhoppningsvis!
Forstsätt hålla mig underrättad Lilla S :)
Fertilitetsresa

Ingrid
2012-09-18 @ 08:27:43

Hej, nu testar jag lite bara. Jag har inte lyckats att skicka något till dig på ett tag och jag börjar bli rädd för att du kommer att få samma inlägg 100 gåner.

Svar: Nej ett inlägg nu - som gör mig glaad :)
Fertilitetsresa

Ingrid
2012-09-18 @ 08:29:19

Hmm testinlägget kom ju fram undrar om mitt inlägg var för långt förra gånegn eller om det är något annat fel.


Svar: Nej, nu vill jag ju veta vad du skrev i det långa inlägget! Har du kvar texten?
Fertilitetsresa

Anonym
2012-09-18 @ 08:43:01

Ja, ja jag får väl skriva en kortare version. Jag ville bara tala om att jag nu är ruvare : )

Plockningen gick bra, ena sidan kändes inte alls medan andra gjorde ganska väldans ont men under en kortare tid så det gick bra. Dem fick ut 6 ägg, tre utav dessa hamnade i frysen och ett är där det hör hemma.

Samma dag som jag fick tillbaka embryot freakade jag ut totalt för att jag inte kunda vara så där harmonisk och glad som jag ville vara. Man får ju höra ganska mycket att ens tillstånd kan påverka utfallet. Nu får det helt enkelt vara som det är så får man hoppas på det bästa, tror dock inte att jag är gravid.

Vad jobbigt att du måste vänta så länge på mammografin, man vill ju gärna få det överstökat.

Kram

Svar: Åh du är en ruvare jag blir alldeles tårögd!! Såå roligt!! Joo nu TROR vi på det här, lite hoppfull optimism kan bara göra gott :)Jag ska hålla tummarna för att det klamrar sig fast där inne!!
Kramar
Fertilitetsresa

Ingrid
2012-09-18 @ 08:44:54

Japp jag har kvar det längra versionen och nu har jag även försökt att skriva om en någon kortare version men det vill bara inte fastna på skärmen, typiskt vad gör jag för fel.

Svar: Näe utav någon anledning så vill den lägga sig som "misstänkt spam", jag ska se om jag kan lägga dig som säker användare eller nåt... Maila gärna texten :)
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0