Hoppet börjar komma tillbaka

Igår och idag har jag tänkt på två bloggvänner som har gjort ägguttag, jag hoppas verkligen att det har gått bra för er!!
 
Tänk det känns som om det var år sedan jag låg där och hoppades på mitt enda lilla ägg? Men det är bara några veckor sedan... Om kroppen funkar som den ska räknar jag med ägglossning nästa helg - då ska vi köra au natural! ;) Hehe
 
Idag har jag funderat på hur mycket av min vakna tid jag INTE tänker på vår ofrivilliga barnlöshet? Det är bara en liten tid det.. Samtidigt känner jag att jag har kommit väldigt långt sedan jag kände att jag höll på att bryta ihop för några veckor sedan. Nu har jag landat och det är väldigt skönt. Jag tycker också att det börjar bli drygt att vara sjukskriven på halvtid, men jag ska ändå fortsätta en vecka till som planerat tror att det är bra för mig och bra att jag känner som jag gör.
 
Sedan vet jag också varför jag mår bättre till viss del och känner hopp inför framtiden: en bloggläsare har kontaktat mig på mailen och det hon säger mig värmer ända in i själen. Jag börjar tina och jag börjar tro igen. Tro, att jag en dag ska bli mamma :)
Elin
2013-04-04 @ 23:33:43
URL: http://endrom.blogg.se

Åååh!! Grattis :) vad det än nu är (har en gissning) så tror jag verkligen det är värt att gratta ;)
Lycka till!! Kram!!!

Svar: Tack! Fast jag tror aldrig du kan gissa (men jag kommer kanske berätta längre fram, men det beror på en massa andra saker...) Kraam!
Fertilitetsresa

tess
2013-04-05 @ 14:08:47
URL: http://minbebis.com/blogg/tess89/

åh, så skönt och läsa att du har börjat tro igen :) givetvis ska du bli mamma, jag håller verkligen alla mina tummar och tår att allt kommer gå bra för er.

du ska ha en elogé för att du är så stark, och har börjat tro igen. nu är det eran tur, sådäså! kram

Svar: Tack för dina fina ord! DU stärker mig :) Kram!
Fertilitetsresa

Karin
2013-04-05 @ 15:26:22
URL: http://villbli3.bloggplatsen.se

Åh vad härligt att läsa! Du starka människa! Jag får ju såklart mina tankar om innehållet i mailet som du mottagit men det spelar mig egentligen ingen roll om jag har rätt - innehållet väckte hopp hos dig och det räcker gott för mig! Underbart!

Hoppas att du får en fin helg!
Stor kram

Svar: Tack, vill önska dig detsamma! Och du min styrka går upp och ned också, krävs inte mycket för att jag ska vackla. MEN de stunder som käänns bra försöker jag verkligen lyfta fram nu :) Kramar
Fertilitetsresa

K
2013-04-05 @ 18:27:17
URL: http://motettliv.blogg.se

Vad underbart att höra att du hittat tillbaka till hoppet. Alla har vi någon väg dit :)
Härligt att det finns fina människor som gör att man får hopp och styrkan tillbaka.
Kram!

Svar: Ja allt är upp och ned, men roligare nu när det går mer upp än ner :) kram
Fertilitetsresa

Tackan
2013-04-05 @ 21:21:57
URL: http://www.farhuset.blogg.se/far

Låter som du är på banan. Njut av att vara sjukskriven , ge dig själv lite lyx :-)

Svar: Mmm du har nog rätt :)
Fertilitetsresa

JZ79
2013-04-05 @ 23:00:21

Klart att du ska bli mamma en dag vännen! En alldeles fantastisk mamma som verkligen kämpat och längtat..
Fortsätt kämpa, du är så jäkla bra på alla sätt, så målmedveten och duktig med viktnedgång, träning och även sluta med kaffet :-o (Du är ju min förebild som jag sagt flera ggr tidigare :P) På nått vis tror jag du får den stora belöningen snart :)
Kramis

Svar: Åh vad gullig du är och vilka fina saker du säger *ler generat* TACK till dig och ditt fina värdefulla stöd :):) Kraaaaam
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0