Bollen är min och den är i gungning...

Varit i kontakt med Sahlgrenska via mail idag. Hade två saker jag ville få hjälp med. Det ena var att jag ville ta nytt TSH-prov och undrade om de kunde skriva remiss på det då jag inte vill dra in min VåC-läkare i det nu, då de inte varit med på ett tag och de godkänner mycket högre gränsvärden än vad SU gör. Men som svar fick jag att eftersom jag inte längre är en "aktiv" patient hos dem så måste det nu gå genom VåC. Så det blev nej.
 
Det andra jag bad om var att få svar om läkaren kunde tänka sig att skriva ut Prasteron till mig. Jag har tidigare fått reda på att hon är "inte helt negativ" till det. Men de sa att det är i sådana fall inte aktuellt förrän vårt möte efter sommaren. Så det blev nej.
 
Varför är jag inte förvånad? Jo för jag har enbart fått nej det senaste. Kan inte ens komma ihåg sist jag fick ett ja?
 
Min bekant som är läkare väntar jag svar på, men hon har semester nu och sedan skulle hon leta reda på vad som gäller, men jag fick en känsla av att det kommer ta tid om det ens blir så att hon kan tänka sig att ge mig ordination av Prasteron. Min känsla är att det ej kommer att ske, att det blir ett nej.
 
Så vad har jag för val? Vad kan jag göra? Vad bör jag göra? Jag vet inte, jag har inte svaren. Men jag har en känsla, jag vet vad jag vill göra. Så nu ska jag se till att påverka det så att det blir som jag vill. För jag vill ha ett ja. Nu får vi se om jag stöttar mitt öde eller inte....
alexandra
2013-06-21 @ 08:35:48
URL: http://mlbloggen.blogg.se

vad skönt, kämpa.... det är så tråkigt att ma ska behöva få kämpa mot vården när det är de som ska ge än hjälp. de är bara att "kavla upp" armarna, men det fixar du....kram!!!

Svar: Tack :) Kram tillbaka!
Fertilitetsresa

Anonym
2013-06-21 @ 15:17:07

alltså min mamma e läkare....jag bara undrar...jag ska fråga om det e ok..

Svar: Hur menar du? Fråga om..?
Fertilitetsresa

C
2013-06-21 @ 22:46:08

Bra! Ta saken i egna händer. Det kanske inte funkar på dig men du måste testa för att veta, annars får du aldrig ro. Tänker du att du vill ta det i tre månader och sedan göra ett till försök med egna ägg?

Tar du Q10 och Royal Jelly också?

Önskar så att jag kunde hjälpa dig med prasteronet, bor utomlands och kunde gladeligen tagit med när jag kommer hem i sommar, men eftersom du säger att det är olagligt blir jag tveksam...

Svar: Eller hur? Jag måste veta! Jag har förstått att man måste ta det minst 3 mån för att det ska ge effekt. Nej jag har inte Q10 och Royal Jelly, borde jag har det? Var köper man det? Gulligt av dig att erbjuda att ta med dig, men det ska du inte göra till Sverige :) Kram!
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0