Chicken!

Jag vågar inte göra så mycket... Är rädd för det mesta som-skulle-eventuellt-kunna-påverka-eller inverka-på-plus-eller-minus-
 
Det vågar jag inte göra:
- träna
- ha sex
- bada
- basta
 
Sedan försöker jag verkligen att inte stressa, vilket inte är helt lätt då jag samtidigt fullkomligt begraver mig i jobb för att inte ge tankarna möjlighet att tänka på torsdag...
 
Men jag har faktiskt aktivit jobbat på att inte stressa! Kommer på mig själv när jag går med så pass raska steg att jag mer eller mindre springer (min vanliga hastighet på jobbet där jag svischar förbi i korridoren!) att faktiskt minska på takten ta ett djupt andetag och lugna mig. För jag tänker att det kan inte vara bra att stressa och jag vill göra vad jag kan för att behålla mina vackra solstrålar i magen :)
 
Jag FATTAR att det är överdrivet att inte våga göra ovanstående och om det blir plus ska jag börja igen med samtliga. Men nu klarar jag inte av det för jag orkar inte ha några "tänk om" ifall det blir ett minus. Men jag ska inte tänka minus! Jag ska tänka positivit och tänka plus!! För jag vill detta så oerhört högt och gärna - ge mig mina barn!!!
C
2013-11-26 @ 08:33:04
URL: http://spyor.blogg.se

För att slippa själavärk om det inte går vägen så gör du ju rätt mot dig själv. Man vill inte gå runt med "tänk om-tankar". Gör det som känns bra :) Kram!

Hanna
2013-11-26 @ 10:43:18
URL: http://lifegoeson79.blogspot.se/

Jag förstår dig, skulle inte heller våga göra något av ovanstående! Det är alldeles för värdefullt för att riskera något även om det säkert inte är någon fara! Ta det lugnt och njut av ruvartiden! Håller tummarna för ett plus på torsdag!!
Jag har en känsla att det kommer gå bra i alla fall =o)

Kramar till dig!

Svar: Hoppas din känsla stämmer :) Kramar!!
Fertilitetsresa

Maria
2013-11-26 @ 14:08:59

Åh vad jag håller tummarna för er inför torsdag!! Du ska se att denna gång går det vägen :)

Svar: Tack för att du tror och hoppas för oss!! Kramar
Fertilitetsresa

Jakteneftertotallycka
2013-11-26 @ 15:56:18
URL: http://jakteneftertotallycka.blogspot.se/

Inte chicken, bara försiktig! Jag gör själv på precis samma sätt när jag ruvar, och om jag blir gravid igen är det tveksamt att jag kommer våga göra de sakerna ens då av rädsla för missfall. Lite bäcken träning kanske. I alla fall den första tiden kommer jag vara rädd. Men usch, efter två missfall är man inte så stöddig..
Vågar du känna efter vad du har för magkänsla än? (Du vet ju redan vad jag tror) ;) stora kramar

Svar: Sant! Nej efter missfall är alla försiktiga. Ja min magkänsla är god, men varje gång jag tänker skriver eller säger det blir jag rädd som om jag jinxar.. Fattar du? Stora kramar till dig som finns här och är ett stort stöd!
Fertilitetsresa

Langtarefterbarn
2013-11-26 @ 20:51:34
URL: http://langtarefterbarn.wordpress.com

Jag tycker du gör helt rätt. Tänk bara på dig själv! Kraaam

Svar: Ja just nu (för en gång skull!) känns det bra att vara ego :) Kram!
Fertilitetsresa

Alexandra
2013-11-26 @ 23:19:11
URL: http://mlblogg.blogg.se

hoppas de går bra på torsdag, kram......

Svar: TACK!! Kram
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0