Bad!

För att försöka komma igång lite grann med träningen i alla fall har jag börjat att simma. Det är inte någon högintensiv träning precis men jag håller igång lita i alla fall! Tänkte att jag skulle kolla upp det här med vattengymnastik, det kanske är något för mig nu? Innan har jag inte varit så intresserad av det, men nu borde det passa ganska perfekt?
 
När jag träffade läkaren på sjukhuset nämnde jag i förbifarten att jag funderade på gravidyoga och då sa hon typ ja visst det är bra nu såhär i början, men som gravid med tvillingar så ska du egentligen inte hålla på med så mycket i slutet eller ja efter vecka 20-25.. Så det omkullkastade mina planer lite. Men jag har förstått att jag kan inte utgå ifrån "om det känns bra så är det bra", inte med tvillingar, det blir lätt för mycket påfrestning för kroppen och det kan man inte alltid förutse eller "känna på sig".
 
Men lite simning nu blir bra tror jag - så nu är jag off till badhuset :)
Hönsamaja
2014-02-07 @ 15:05:11
URL: http://honsamaja.blogspot.se

Simning är jättebra!! Bra träning för alla muskler, och mjukt och smidigt i vattnet!! Jag har ju problem med mitt skelett (kan inte springa, hoppa), och simning är det som läkarna/sjukgymnasterna alltid har rekommenderat mig. Man kan simma i sin egen takt, och hur långt man vill! Jag brukar simma tre längder bröstsim, och så en längd ryggsim - då sträcker jag ut nacken och ryggen också!

Bra att du håller igång, tror jag! Simning är verkligen skonsamt för kroppen.

Jag hejar på dig!!

Kram kram!!

Svar: Tack vad gullig du är - jag uppskattar det!! =D Kram
Fertilitetsresa

Tackan
2014-02-07 @ 19:35:13
URL: http://farhuset.blogg.se/far/

Simning är ju så skönt. Rekommenderar verkligen vattengympa för gravida. Det finns flera olika varianter. Jag har gått på foglossningsvattengympa under båda graviditeterna, fantastiskt skönt även om jag i princip mest flöt omkring i slutet då det gjorde ont att röra sig

Svar: Oj vad lyxigt det låter :) Här finns bara vattengympa på utbud - öppen för alla, alltså inga särskilda pass för oss gravida.. Men jag ska nog testa!
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0