Hoppas på välmående i andra trimestern

Varje morgon (innan illamåendet drar igång) och varje kväll (när jag lagt mig och illamåendet lagt sig något) tänker jag att IMORGON ska jag försöka träna lite och äta mindre, främst mindre portioner. Men sen när dagen kommer mår jag såå illa och känner mig helt maktlös då det enda som "hjälper" är att äta :( Att träna är inget alternativ då höjd puls förvärrar illamåendet. 
 
Så jag sätter mitt hopp på att detta ger med sig om ett par veckor eller i alla fall att det avtar något. Medicinerna är min livlina även om det inte tar bort det så hjälper det mot det värsta. Fast allvarligt, tänk om det fortsätter? Jag är seriöst rädd för hur mycket jag kan komma att gå upp i vikt då?!!
 
Min plan och förhoppning är att jag mår bättre snart, att jag jan börja träna igen och att vikten kan stå still ett tag. Men, ja.. Det återstår att se?
A
2014-01-11 @ 22:00:20
URL: http://hjartatbloder.bloggplatsen.se

Precis samma här, det enda som hjälper är att äta och jag är så rädd att gå upp alldeles för mycket. Så pass att det blir ohälsosamt. För jag antar att du, lik som jag, inte äter vad som helst? Det ska vara gott och man ska inte äcklas av det. Blir både dyrt och ohälsosamt tycker jag :-( Provade dock köpa isglass och det fungerar bra. Även clementiner. Har du provat det? Kram

Svar: Isglass (Piggelin) funkar - i FEM minuter sedan är det samma tyvärr :( Clementiner kan jag INTE äta - uärk ;) Kram
Fertilitetsresa

Cia
2014-01-11 @ 23:49:59

Har också illamående, suck. Jag äter helst ingenting då jag mår mer illa en stund efter att jag fått något i magen. Skräpmat åker konstigt nog ner lättare än mer hälsosam mat tyvärr. Usch! Jag tycker inte att du behöver stressa över träningen just med tanke på vikten. "Man" har ju gått ifrån "att äta mindre och springa mer" för hållbar vikt på sikt. Det är kanske såhär det behöver vara under en period? Kroppen kanske behöver...? (Eller försöker jag bara försvara...?) Jaja, jag försöker tänka på, när det går, att välja mat som håller blodsockret stabilt som möjligt. (Som att försöka gör mig mer sugen på vitkålssallad;) håller tummarna att det blir bättre!

Svar: Ja det känns otroligt konstigt att kroppen skriker efter massa kolhydrater, fastän jag inte skulle behöva det? Någonstans behöver jag nog det! ;) Tack och kram på dig!
Fertilitetsresa

K
2014-01-12 @ 10:34:04
URL: http://motettliv.blogg.se

Kilona kommer du att bli av med sen när du går på långa härliga höstpromenader med vagnen. Ät och gör det som får dig att må bättre.
Kram

Svar: Jaa jag har väl inget val? Men jag är orolig ändå... Kram!
Fertilitetsresa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0