"Kategori Gravid"

Idag har jag och maken beslutat att officiellt gå ut med att vi är gravida, med tvillingar! Egentligen hade jag velat vänta med att berätta, men andra orsaker gjorde att vi inte kunde hålla på det längre, eller ja det blev lite klurigt att komma undan med det :)
 
Jobbigt att ta steget, men nu när det är gjort känns det som en lättnad! Men ändå konstigt att prata med andra som grattar och är glada och som så lätt och ledigt pratar och frågar om triviala frågor som vill ni veta om det är pojkar eller flickor? Hur länge ska du vara mammaledig? Med mera... Jag har fokus fortfarande på överlenad - perspektiven skiljer sig lite...
 
Men skönt att ha kommit ut! ;)
Elin
2014-01-22 @ 18:55:06
URL: http://somniafilios.wordpress.com

Förstår precis! Det kändes jättekonstigt i början när man skulle ta emot alla grattis och svara på alla frågor. Jag har fortfarande svårt för att ta emot alla gratulationer för det känns inte som att det är på riktigt.

Men de blir lättare :)

Svar: Hoppas på det :)
Fertilitetsresa

Onskan
2014-01-22 @ 20:18:42
URL: http://onskanomattbligravid.blogg.se

Åhh va gött och ha gjort det! :) Vi har ju lyckats hålla det hemlig så länge nu så det känns nästa bekvämt! Men vi ska ju inte gå ut officielt med det på facebook och sådant utan berätta för dom vi vill. Men det ska bli skönt att berätta för dom som man vill berätta för.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0