Dryga dagar

Min bloggfrånvaro beror på att jag har varit fullkomligt slut varje dag denna veckan och sovit så mycket jag kommit åt. Kan det bero på att bebisarna växer? Dessutom låg mitt TSH högt vid senaste provtagningen så jag har höjt min Levaxindos. Biverkningarna jag fått av det är en djävulsk huvudvärk :( Jag vill inte ta Alvedon så det är bara att vänta ut det. Förhoppningsvis går det över om några dagar..
JZ79
2014-03-01 @ 19:03:08

Hoppas huvudvärk och trötthet ger sig snart..

Jag funderar mer och mer på Finland..Hur var det, måste man dit personligen för att få ställa sig i kö? Hoppas på lite kraft och energi vid träffen och sedan ta tag i hur det fungerar att ansöka om förhandsbesked på FK. Just nu känner jag/vi att vi väntar på vår tur på SU, foten och all rehab gör att jag inte känner mig i form för att ta tag i ÄD utomlands.

KRam och hoppas du mår bättre snart!!

Svar: Ja nu tror jag att man måste dit för att de räknar datumet för första besök som datumet när ni ställs i kön. Men ring och maila dem och fråga (du kan skriva på svenska)! De brukar svara snabbt :) Tycker det låter jättebra att ni ställer er i kö, inget är ju bestämt men bra att spara tid :) Kramar
Fertilitetsresa

LindaViola - mamma till två!
2014-03-02 @ 14:26:13
URL: http://lindaviola.blogg.se/

Hoppas att du känner dig piggare snart :)

Svar: Tack :)
Fertilitetsresa

Anne
2014-03-03 @ 18:22:19

Hej, tack för en trevlig blogg. Testa dig för b12 brist, jag har nu gått den diagnosen utan att ha järn eller folsyrebrist. Har varit oerhört trött och yr hela graviditeten, utan matlust, är nu i v.32. Vänta inte så länge med att få kolla upp b12. Ang fosterrörelser så kan det dröja länge innan de känns ofta, för mig dröjde det till v22 denna gång.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0