Dumma tankar

Den senaste veckan har jag haft dystra mörka tankar. Jag är nu i vecka 18 (17+5) men jag känner ingenting. Jag är så rädd att det har avstannat att något har hänt med bebisarna? Finns det något man kan göra för att framkalla fosterrörelser eller känna dem lättare???
 
Vet att det är dumt och onödigt att tänka såhär och jag försöker stoppa mig så att jag inte går för långt i mina tankar. Jag trodde att jag kände dem för en veckor sedan, men denna vecka som gått har jag inte känt dem en enda gång. Läkaren jag träffade i veckan sa att som förstagångsförälder kan det dröja ända till vecka 20 innan jag känner något. Men ändå... Det gör mig orolig och jag önskar att det fanns något jag kunde göra för att stilla oron. Har inte ultraljud förrän om två veckor och det är ju hur lång tid som helst till dess!! :(
 
Någon som vet något som kan hjälpa mig?
Mirakel
2014-03-02 @ 18:07:32

Ring o berätta hur orolig du är. Be om ett extra ul. Ett snabbt. Jag gjorde ett extra i början av v 17... för att d kändes konstigt... nåt slags tryck... De kollade o allt såg bra ut. D är inte bra att gå runt o m dåligt o oroa sig. Ring imorgon! Kraaaam

Svar: Jaa jag borde kanske göra det?
Fertilitetsresa

Mirakel
2014-03-02 @ 18:14:40

Att sitta lite framåtlutad så det liksom blir lite sämre med plats...då kan d vara lättare o känna meeeen kanske sover de just då o struntar i om d blir lite trångt en stund. Du kan ju som jag ha moderkakan i framvägg... då är d betydligt svårare att känna.... jag känner lite sprattel (fjäderlätt!) På sidorna på magen ...ingenting framåt alls. Men för 17 igen. ..ring o få ett litet extra ul!

Svar: Ska testa det! Tack för att du tipsar och kommenterar!! Många kramar till DIG!
Fertilitetsresa

Anonym
2014-03-02 @ 19:24:49

Testa dricka isvatten, de ha funkat för mig..:)

C
2014-03-02 @ 19:49:40
URL: http://spyor.blogg.se

Du är ju inne i spökveckorna och då är det lätt att man blir galen. Prata med din BM så kanske du kan få göra ett UL eller lyssna på deras hjärtan för att lugna dig lite. Kramar

Crosan
2014-03-02 @ 21:01:33

Jag säger som de andra, be om ett ul tidigare!! Alternativt gå privat och kolla upp det... I min första graviditet börja känna mina allra första rörelser i v.20 (det var ju iofs inte tvillingar) och då fick jag reda på att moderkakan låg i "framvägg" vid ul, vilket tydligen funkar som en "stötdämpare". Denna gång kände jag redan i v.15 och det visade sig att moderkakan ligger i "bakvägg" nu. En helt annan känsla... Som sagt be om extra koll, mkt bättre att kolla en gång "för mkt" än att gå och oroa sig!!

Kram

karin
2014-03-02 @ 21:42:01
URL: http://villbli3.bloggplatsen.se

Usch de där spökveckorna.. Vi gjorde ett privat ul mellan kub och rul, i v 17 tror jag minsann. Jag orkade inte tjata för att få ett, lite dumt kanske men det var välinvesterade pengar!
Kram

Sofia
2014-03-02 @ 23:31:58

Jag köpte en doppler på teknikmagasinet för att stilla min oro, så kan du lyssna på deras hjärtan :)

LindaViola - mamma till två!
2014-03-03 @ 09:43:08
URL: http://lindaviola.blogg.se/

Vet inte om det är några garantier för att känna såpass tidigt men senare kan man i alla fall dricka något kallt och sen lägga sig på sidan för att se om man känner bebis. Jag tog en isglass en gång och la mig på mage då kom bebis igång. Men än sålänge är dina bebisar så små, så vet inte om det funkar :/.

Linda
2014-03-03 @ 16:08:14
URL: http://meumvita.blogspot.se

Hej!
Jag kände inget säkert förrän i runt vecka 23. Visserligen hade jag bara en bebis, men tror inte du heller behöver oroa dig. Eftersom jag var orolig av mig fick jag även gå hos min BM på extrakontroller och lyssna på hjärtat minst en gång varannan vecka för att hålla mig lugn. Det kanske du också kan få göra?
Kram!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fertilitetsresa.blogg.se

Jag och min man var ofrivilligt barnlösa i flera år, jag har mycket lågt AMH-värde ( 0,2 ) . Vi lämnade hormonbehandlingar, missfall och misslyckade ivf:er . Genom äggdonationsbehandling i Finland fick vi sommaren 2014 våra älskade tvillingar!! Nu hoppas vi att en av snöflingorna i frysen ska ge oss ett syskon ♥ ♥ ♥

RSS 2.0